![]() |
RE: İslami Eserler Hakkında Bilgi Oyunu:) müstear isim kullanıyor o zaman şu bizim refref:)) amcamlarda görmüştüm o kitabı.. şeytanın rivayetleri erhan tığlınınki değil.. |
RE: İslami Eserler Hakkında Bilgi Oyunu:) HÜSEYİN HATEMİ'NİN DE VAR ŞEYTAN RİVAYETLERİ diye kitabı |
RE: İslami Eserler Hakkında Bilgi Oyunu:) tamam abi doğru hüseyin hatemi.. |
RE: İslami Eserler Hakkında Bilgi Oyunu:) Fizilalil Kur'an'da Davet Yolu kimin eseridir? |
RE: İslami Eserler Hakkında Bilgi Oyunu:) ahmed faizinmiş fecr abi okuduysan biraz bilgi verebilirmisin içerik nedir fizilali tefsir mi etmiş:) dinleri tanımak kimindir? |
RE: İslami Eserler Hakkında Bilgi Oyunu:) Dinleri Tanımak kitabı ALİ ŞERİATi Kütüphanemde Ahmet Faiz'in kitabı var.Fizilalil Kur'andaki islami davetle ilgili yazıları derlemiş.2-3 ciltlik kitap haline getirmişler |
RE: İslami Eserler Hakkında Bilgi Oyunu:) sadece o bölümleri yani anladım.. buyur sorunu sorabilirsin.. |
RE: İslami Eserler Hakkında Bilgi Oyunu:) ASHABI UHDUD kitabının yazarı kimdir?(İRANLI YAZAR) |
RE: İslami Eserler Hakkında Bilgi Oyunu:) es-savvaf iran kesiminden yine birinin eseri hicab kimindir? |
RE: İslami Eserler Hakkında Bilgi Oyunu:) mevdudinin biliyorum... |
SAAT: 18:18 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.