![]() |
Bazen her kitabı alma imkanı olmuyor insanın, geçen sene keşfettim youtude sesli kitap var her kitap değil ama bazı kitapların olması güzel,, En azından duymuş olduğum kitapları oraya bakıyorum var mı diye,, Şeker portakalını göründe bakim dedim sesli kitap olarak var mı, varmış Dinleyeceğim inşallah,, iş yaparken ve el işi yaparken kitap dinlemek iyi oluyor,,, 🙃🙃 |
Alıntı:
Şimdi oglumuza aldığımız kitaplardan okudum en sonuncu kitabimi da ilce kütüphanesinden oğlum aldı getirdi Kitap okumanin tadi apayri diye düşünüyorum Senin de yaptığın güzel bir seyc*c* |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Öyle güzel bir kitapki ilkokul özellikle de ilk 2 sınıf için resimli islami hikaye kitabı çocuklar bayılıyor bu kitaba aklınızda olsun:) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu alana da ekleriz.Çocuklara tavsiye edelim c* |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Roman tadında bir kısım peygamberlerin hayatını anlatan çok özel bir kitap şiddetle tavsiye ederim [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 09:02 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.