![]() |
Sözler Ve Dörtlüklerim Sevmek ve Susmak üç çeşittir Dil ile,göz ile ve gönül ile. Şükürler olsunki biz sevdimi üç çeşit severiz, Üç çeşit susarız Sustumuda bi daha konuşmayız ----------------------------------- Kalem bir askerdir,kalbimizin askeri Ne derse komutan (kalb) onu yazar harfiyen. Ne heceler,ne geri siler ----------------------------------- Hiç kimseye laf söylemekten sakınmam, Sakındığım;Allah'ın razı olmadığı cümleler kurmak. Hiç kimseye önyargılı davranmam, Sakındığım;önyargılıların sözleriyle ezilip kalmak ---------------------------------------------- Aşk ve Dua İliklerine kadar işleyip Gerçek aşkın adını koymak mı her yanış Dualar giydirerek dilimize ve yüreğemize indirip Yanmaktan kaçmak mı her yakarış ----------------------------------------------- Senmi geldin,yârmı geldin Sanki yüreğime kârmı geldin Hani asla dönmem demiştin Gittiğin yerlere darmı geldin [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Adem Karaeli |
Maşallah abi emeğine yüreğine kalemine sağlık çok güzel kısa ve özlü sözler RABBİM iki cihanda rahmet eylesin İNŞALLAH size |
Adem Efkarlısın :) güzeldi ama... |
Amin kardeşim.Rabbim razı olsun |
evet özlü sözler gibi olmuş.. kalemine sağlık hoşgeldin... |
Alıntı:
Ne yapalım şartlar onu gerektiriyor belkide Hüzün güzeldir abi, Sağolasın |
Alıntı:
Sağolasın |
Rica eder ben Tşk ederim --------------------------- Tapma kölesi olsanda bir kula, Başını koy,(kesilsede) hak yola. A.Karaeli |
Aklıma nedense bu ilahi geldi ... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
bu yazarı gözüm bir yerden ısırıyor evet000 |
Alıntı:
Hoşgeldin kardeşim, |
Alıntı:
Bakışımda,damla,damla akışımda, Hüzündür benim göz rengim, Ve son nefeste,son anda Hüzünle boyanacak Kelime-i şahadetim Allah razı olsun hafızım güzelmiş çok beğendim Allah için sevdiğimsin |
Söz Zayıf olanın silahı küfürse, Naif olanın silahı sükut-u sebattır. Dörtlük Nefs ile harp eyledim Vesveseye darp eyledim Ben dünyadan geçtim Gül'üm yoluna aşk eyledim (s.a.v) A.Karaeli |
Cevap: Sözler Ve Dörtlüklerim yazmaya meyil almışken kalemim,yazmalıyım gönlümün ince sızısını.. arz-ı hal'e dökmeliyim düştüğüm gül zindanını.. huzuru kucaklayıp ve gülle sarmalıyım açıkta kalan yaralarımı.. feryat figanı silmeliyim lügatimden. katre katre sükuta boyamalıyım,düş gezgini sancılarımı.. ne serden geçmeliyim,ne yardan, çelmesine düşmeden geçmeliyim dünyadan. derleyip toparlamalıyım avare geçen zamanlarımı hesap zamanı ayrı düşmeliyim,kafirden,münafıktan.. ... A.Karaeli |
Cevap: Sözler Ve Dörtlüklerim derdim bilinmez,halim nicedir gel gör ki mecalim cefa içredir ey suskun! durma,vakit bu vakittir hatır ne ki.. iki nefeslik kelimedir. ... A.Karaeli |
Cevap: Sözler Ve Dörtlüklerim Alıntı:
Tüm gönüllerin incesızısına dokunmuş, Hesap zamanı kafirlerden ayrı düşenlerde tüm forum bir arada olalım inşAllah... |
Alıntı:
|
SAAT: 02:29 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.