![]() |
Cevap: Fidan Anısına.../Erkam Eroğlu yazarlığınız hayırlı olsun kardeşim maşallah |
Cevap: Fidan Anısına.../Erkam Eroğlu Alıntı:
Allah razı olsun değerli kardeşim...Teşekkür ederim...sizede bekleriz sfhfgshsfhsgh |
Cevap: Fidan Anısına.../Erkam Eroğlu keşke bende yazabilsem ben rüyamda efendimiz sav ile aynı sofrada yemek yedik yemek yaptım efendimize kaşık getirdim elimle versdim rüyamın yorumunu :( bana hocamız sen önemli biri olacaksın dedi sakın unutma dedi önemli bir çalışma ümmete faydalı olacaksın dedi :)bekliyorum nasıl faydalı olacam bilmiyorum.:( bir kaç yazım var fakat sizin yazılarınızı görünce onları ortaya çıkarmamalıyım diyorumgülümseyen000 |
Cevap: Fidan Anısına.../Erkam Eroğlu evet zalimler için yaşasın cehennem. tabi bunlara göz yumanlar için de...Fidan Güngör hocamız için Allah cennetini nasip eylesin, inşAllah ölümü şehadetle şereflenmiştir...amin |
Cevap: Fidan Anısına.../Erkam Eroğlu ALLAH c.c rahmet eylesin bun duymadım hiç bu olayı rabbim ailesine sevenlerine sabır versin amin |
|
Rüya içinde hayır olur insaAllah... |
Cevap: Fidan Anısına.../Erkam Eroğlu ali hocam ben efendimize ait şiirler yazıyorum yazmaya çalışıyorum demeliyim onun için sende dua et ne olur zamanı var sanırım bir türlü ilham gelmiyor kaç senedir bekliyorum ağlıyorum olmuyor resmen yazamıyorum |
Amin kardeşim... Nurdan korktu zalimler tek davada birleştiler,zaten hep birlikteydiler sanada kıydılar fidan.... |
Ali hocam bu konuda tecrübeli aslında ondan ders almamız lazım..İlhami amca nasıl ugrar bize diye |
SAAT: 02:12 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.