![]() |
Cevap: .. Kuyu'dan .. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kenan'dan bir rayiha geliyor fakirhaneme .. Söyleyin Yusuf'a Züleyha Kuyu'da, O nerde .. Kurtlar yese kanlı gömleği gelirdi .. Kaybolsa izi kalırdı .. Dilime alamadığım emri vakî olsa, Kalbim beni yarı-yolda bırakırdı .. Mısır'a sultan olsa, Züleyhayı da yanına alırdı .. Söyleyin taş duvarlar .. O nerde .. Yusuf .. Senden sonra kıtlık hüküm sürdü yürek!lerde .. Gel heybeme senden bir parça bırak ki, Ebedi kalayım sende .. Azâd olayım sende .. Kerbu Bela'yım bu esarette .. Yakûb oldum gözlerime ak'lar, Yüreğime senden bir pak düştü .. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ..:..:2011 Beytül Ahzan |
Cevap: .. Kuyu'dan ../Beytül Ahzan "Kerbela'dan bize yanliz bi'vefa olmakmi miras kaldi .. Ey...Vah!! .." ..ahzan [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: .. Kuyu'dan ../Beytül Ahzan "Dost Can'a ayna idi .. Şimdi aynalar buğulu .. Oysa aynalar hep dogruyu söylerdi .. Artık doğruyu gizleyen aynalar oldu .." ..ahzan 16.10.2011 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Zamana bırak dediler, bende öyle yaptım. Gün, hafta, ay, yıl. Derken sadece sunu anladım; "Eskiyor, Ama Eksilmiyor" kalp ağrısı... İnsan erişemediği haline umut; yıkılan hayaline unut dermiş.. Söz bazen biter, Allah der bırakırsın.. |
SAAT: 21:42 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.