![]() |
Ey Gece.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ey gece! Serpme üstüme yalnızlık tohumlarını Yalın bir şafakta Çıkmak için yeryüzüne duru bakışlarla Bir sevda yapısını örmek Kan pahasına Bürünmek için özgürlük esvabına Rüyalar ver bana! Ey gece! Secdeler ver bana Söz verdim eğilmeyeceğim Hak’tan başkasına İzzet olsun şeref olsun alnımda toprak Aksın gözlerim zulme öfkeyle bakmayacaksa Duaya durmayacaksa, Kırılsın kollarım!.. Ey gece! Zindanda görünmüyor çölleri örten kâküllerin Yalnız çatık kaşların Ve hıçkırıkların vardır saatler boyu Umarsız değilsin yürekten kopan bir ‘’ah’’a Bir anne şefkati ve çaresizliğiyle Akan gözyaşların vardır Ey gece! Karanlığın munis, karanlığın sükûn Ama Siyonist sırtlanlar, Kara elleri kapkara kalpleriyle Namlular boşalttılar parlayan güneşe Karadı apaydınlık gök Söndü kapkara gözlerde ışık Bir çocuk ve ellerinde taş… Tekbirler yükseliyor, duyuyor musun? Özgürlük türkülerini tanıyor musun? Bu sevda böyle biter sanıyor musun? ... |
Ey gece! Secdeler ver bana Söz verdim eğilmeyeceğim Hak’tan başkasına İzzet olsun şeref olsun alnımda toprak Aksın gözlerim zulme öfkeyle bakmayacaksa Duaya durmayacaksa, Kırılsın kollarım!.. emeğine sağlık islami nesil |
SAAT: 21:54 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.