![]() |
Ne olur Ya Rabbim!/Abdulkadir Seven Allah'ım bana öyle bir tevbe lutfet ki bir daha asla ardima bakmayim Bana öyle cigerden tevbe lutfet ki adeta ciğerimin yandığını hissedeyim Bana öyle göz yaşı ver ki göz pinarlarim seccademi ıslatsın Ya Rabbi! :((( Nefsim cok azgın ve beni parçalıyor. Onun tamahkarligindan beni savurmasından ve perişan etmesinden sana sığındım Ruhumu zikrinle dirilit. Dilimi zikrinle ıslat. Kalbime imanı ve ibadeti sevdir Beraatimi verecek işaretin kalbime inen sekinetle hissedeyim Yalvarıyorum af et |
Baksana Ay Bir Başka Doğdu Bu Gece Dilinden Dökülüverdi Kelimeler Harf Harf, Hece Hece Geçmiş Ömrüm ,Gelecek Yaşım Kim Bilir Nice Beraat İstiyorum. Ey Rabbim Beraat Bu Gece |
Ne zaman bir suç islesem onu savacak ne vardır derim. Ne zaman dilim giybet etse onun esaretinden beni ne kurtarir derim. Ve en son halime hamd ederim. Çünkü o günah halimle canımı almadı. Bir anlık dahi olsa tevbe imkanı bana bahş etti. Böyle hayat akıp gider. Rabbim ne olur en razi olduğun ibadet halimle canımı al |
SAAT: 06:19 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.