![]() |
Cvp: İLAHİYATÇI / FLÖRT EDEREK EVLENMEK DOĞRU BİR YÖNTEM MİDİR ? bir bakıma katılıyorum armağan ablacım. erkek te kadın da hayasızlık yapmak istediği zaman aileymiş, çevreymiş , görücü usulüymüş vız gelir. ama ben flörte göre görücü usulünde kadının zarara uğrama olasılığının daha az olduğu konusunda ilahiyatçı yazara katılarak o cümleleri kullandım.yoksa görücü usulünde de yanlış işler olabilir.bunlar kişinin nefsine kalmış. o halde kafaya doğruları yerleştirip bu şekilde hareket etmek en doğrusu...üçlemene de katılıyorum bu arada.. |
Cvp: İLAHİYATÇI / FLÖRT EDEREK EVLENMEK DOĞRU BİR YÖNTEM MİDİR ? Alıntı:
Tam dört dörtlük ifade bu olsa gerek. Evlilik düşünen çiftlerin flörtü tercih ettiği dönemde birbirleri hakkında bütün bilgi/davranış/tutum hakkında bilgi sahibi olurlar. Evlilik sürecindede bir farklılık sözkonusu olmaz.Yani evliliğin bir anlamı kalmaz. Ama tam tersi yukardada belirtildiği gibi görücü usulü objektif gözle karşı taraf tanındığı sürece evliliğin daha sağlam daha farklı olacağı kanaatindeyim. Bir söz vardı Aşk vardır tutar elinde taşır ilaha aşk vardır tutar kolundan gömer günaha..Evlilik olmadığı sürece mümkün olduğu kadar mesafeli durmak gerekir.... |
SAAT: 10:25 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.