![]() |
Cvp: İLAHİYATÇI / MEDYANIN EMPOZE ETTİĞİ AİLE BİÇİMİ... Yağmur kardeşim siz konularınıza devam edin takip ediyom ve beğendiğim konular teferruata takılma |
Cvp: İLAHİYATÇI / MEDYANIN EMPOZE ETTİĞİ AİLE BİÇİMİ... SANSÜR KELİMELERİN GERÇEK HALİNİ DEĞİŞTİRMEZ.. DEĞİŞTİRMEK DE EDEP.. HAYA OLMAZ Tufeyl; Bunu tartışmak lazım demişsin Şimdi senden ricam, ilk sayfaya dön Kırpılan yerleri oku Bir şey anladıysan bush ol :) |
Cvp: İLAHİYATÇI / MEDYANIN EMPOZE ETTİĞİ AİLE BİÇİMİ... Abdülbaki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UZAK DUR !!!!!!!!!!!!!! |
Cvp: İLAHİYATÇI / MEDYANIN EMPOZE ETTİĞİ AİLE BİÇİMİ... ABİ İSTEMİYORUM YAW SEN İNSANLARI KIŞKIRTIYORSUN ALAKASIZ YORUMLARDA BULUNUP KONULARIMI TABİRİ CAİZSE İÇ EDİYORSUN LÜTFEN!!!! SALDIRGANLIK OLMADIGI HALDE , ŞU KENDİLERİNE CVP VERDİĞİ İKİ ARKADAŞ BENİ ÇOKK İYİ TANIDIKLARI HALDE KENDİLERİNE SALDIRMADIGIMI ALLAH İÇİN SEVİLDİKLERİNİ ÇOK İYİ BİLİYORLAR UZAK DURMANI RİCA EDİYORUM ALLAH RIZASI İÇİN BAŞKA BİRŞEY DEMİYORUM |
Cvp: İLAHİYATÇI / MEDYANIN EMPOZE ETTİĞİ AİLE BİÇİMİ... Tamam arkadaşlar hoşa gitmeyen yada foruma yakışmadığını düşündüğünüz kelimeler metinden çıkarılmış lütfen tartışmayı kişisel hale dönüştürmeyin... İçerik olarak konuyu tartışalım mümkünse... |
Cvp: İLAHİYATÇI / MEDYANIN EMPOZE ETTİĞİ AİLE BİÇİMİ... Emeğin içinde ayrıca teşekkür ediyorum kırpmalarda yakışmış :) |
SAAT: 16:45 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.