Mantarlı Makarna... 1 paket çubuk makarna 250 gr. mantar 2 domates 100 gr. beyaz peynir 1 küçük soğan 2 kaşık margarin Nane,tuz ve karabiber Makarna 1 litre tuzlu suda fazla hamur olamayacak şekilde haşlanıp (10 dk.) süzülür. Büyük bir tencereye mantar, domates, soğan küçük küçük doğranır. Margarin ve 2 çay bardağı su ilave ettikten sonra15 dk.pişirilir. Haşlanan makarna, bu sosla karıştırıldıktan sonra üzerine peynir ve nane serpilir ve sıcak servis edilir... |
Margarin yerine tereyağı olursa daha lezzetli ve sağlıklı olur |
SAAT: 13:48 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.