![]() |
Hocam paylaşmış oldunuz gifleri sosyal medyada paylaşıyorum ama foto olarak gif olmuyor neden ? |
gifi ters tıklayın farklı kaydet.pc de olur mobilden denemedim. |
Pc yok şimdilik |
Dünyanın bizi takip ettiğini biliyordum ama ispat edemiyordum. Artık ispatlı [emoji1] Dünyanın gözü kulağı medineweb'de[emoji102][emoji102] Bazılarını listeye almaya gerek görmedik[emoji1] Emeği geçen herkese dünyanın selamı var. Hepinizden Allah razı olsun. Tam inanmış az kişiyle dünyanın dikkatini çektik, yoğun girişe şahitlik ettik. Biz buradayız sizi de bekleriz. Dünyaya açılınca sizi tanımayız sonra[emoji1][emoji41] Biz iyi günde kötü günde demişiz azı çoğu hesap etmiyoruz tabiki. Ama rekor girişin motive edici yönü inanılmaz . Misafir misafir takılmayın. Üyelik tamamen ücretsiz. Adresimize tıklayın. Üyemiz olun. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
msl*msl*msl* dünyaya seslenir olmuşuz . Editörlerden Allah razı olsun hiç bir zaman boş bırakmadılar sürekliliğin meyvesi bu daim olac* |
Değerli editörler kıymetli üyemiz vasat hocamızı misafir veya ayın üyesi bölümünde ağırlamanızı talep ediyorum. daha iyi tanımamız adına cicekver |
Alıntı:
Teşekkür ederim bu düşünceniz için, eğer kabul edilirse soruların mümkün mertebe kolay olması önemle ricamdır : ) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Müsait zamanda bahsettiğiniz konulara bakayım inşaAllah, dediğiniz gibi ön hazırlık olsun; sağlıcakla kalın dilerim : ) |
SAAT: 08:41 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.