![]() |
Hocam paylaşmış oldunuz gifleri sosyal medyada paylaşıyorum ama foto olarak gif olmuyor neden ? |
gifi ters tıklayın farklı kaydet.pc de olur mobilden denemedim. |
Pc yok şimdilik |
Dünyanın bizi takip ettiğini biliyordum ama ispat edemiyordum. Artık ispatlı [emoji1] Dünyanın gözü kulağı medineweb'de[emoji102][emoji102] Bazılarını listeye almaya gerek görmedik[emoji1] Emeği geçen herkese dünyanın selamı var. Hepinizden Allah razı olsun. Tam inanmış az kişiyle dünyanın dikkatini çektik, yoğun girişe şahitlik ettik. Biz buradayız sizi de bekleriz. Dünyaya açılınca sizi tanımayız sonra[emoji1][emoji41] Biz iyi günde kötü günde demişiz azı çoğu hesap etmiyoruz tabiki. Ama rekor girişin motive edici yönü inanılmaz . Misafir misafir takılmayın. Üyelik tamamen ücretsiz. Adresimize tıklayın. Üyemiz olun. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
msl*msl*msl* dünyaya seslenir olmuşuz . Editörlerden Allah razı olsun hiç bir zaman boş bırakmadılar sürekliliğin meyvesi bu daim olac* |
Değerli editörler kıymetli üyemiz vasat hocamızı misafir veya ayın üyesi bölümünde ağırlamanızı talep ediyorum. daha iyi tanımamız adına cicekver |
Alıntı:
Teşekkür ederim bu düşünceniz için, eğer kabul edilirse soruların mümkün mertebe kolay olması önemle ricamdır : ) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Müsait zamanda bahsettiğiniz konulara bakayım inşaAllah, dediğiniz gibi ön hazırlık olsun; sağlıcakla kalın dilerim : ) |
Alıntı:
|
Slm aleyküm forum ailesi. Ziyaretçi girişi çok yoğun bir siteyiz. Konularımıza erişimle beraber, artık yorum da yapabilecekler. Giriş yapmak zorunda olmadan, istedikleri konuya mesaj yazabilirler. İstediği kullanıcı adını vererek "misafir" olarak yorumları sitemizde görünecek. Her alanda olduğu gibi, misafir yorumlarında da edep/adap çerçevesinde yorumlar yapılmasını, aksi durumda editörlerimiz tarafından modere edileceğini belirteyim. Sitemizin dini çizgisi ve prensiplerini göz önünde bulundurarak, yönetimi zor duruma sokmayacak mesajlarınıza müdahale edilmeyecek. Aksi durumda modere edilecek. Yapılan yorumlardan sitemiz değil, kullanıcı mesuldür. Sitemizde hayırlı paylaşımlar, hayırlı dolaşımlar diliyorum.. Adminec* |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Değerli medineweb üyeleri watsap bağlantımızı kendi sosyal medyanızda paylaşırsanız daha çok kişi istifade etmiş olur |
Muhterem medineweb sakinleri; Bir yıldır yönetim olarak, sitemize sızan virüslü yada gayrı ahlaki içeriklere yönlendiren linkbackdenilen yabancı içerikli paylaşımlar yapan üyelerle mücadele ediyoruz. Yenilerin girişine izin vermiyoruz, lakin sitemizde 2012-22 arası girişler yapmış bulunan bu ahlaksizlar, yönetimin dikkatine rağmen bu tarz ahlaksız linkler paylaşarak konulara sızıyor, mesajlar paylaşıyorlar. Adreslerinden ulaşıp sildiklerimizde çok fazla lakin site içinde yıllardır sessizce barındıklarından bu zararlı üyeleri silmek için ifşa olmalarını bekliyoruz. Trafiği çok yoğun, üyeleri çok fazla, etkileşim alan, güncel bir site olunca böyle saldırılara maruz kalabiliyoruz. Sizden ricamız; Yabancı veya normal nicckli de olsa yabancı link paylaşımı yapılmışsa TIKLAMAMANIZ! (İsmi Seyma-Nur, mail adresi Bismillah, girişi 2022) mesela aldanmayın. Verilen linklere tıklamayın lütfen. Gözden kaçırdığımız ve bizden önce görerek, tıklamak zorunda kalan üyelerimizden özür diliyorum. Bugüne kadar sizlere zarar vermemişti o yüzden paylaşmadik. Fakat bugün tıklayan, kötü görüntülere maruz kalan üyelerimiz kusura bakmasınlar ve bu konuda dikkatli olun lütfen c* Admine @Mihrinaz BUNLAR BOT FİLAN DEĞİL AHLAKSIZ SİTELERİN PARALARI ÜYELERİDİR. amaç kendi sitelerinin reklamını yapmak linkback deniler her nerde bir link varsa site linki vs google o siteye artı puan veriyor.onlar hem googlede prim almak hem burdan uye çekmek hem ahlak bozmak hemde bunların karşıtı olan saygın sitelerin çizgisini kirletmek vs... Bunlar asağıdaki üç konuda prim kazanmak ister googleden... vbseo_blacklist populer link listesine girmek vbseo_likes beğeni listesine girmek googlede vbseo_linkback link havuzunda yer almak Admin @Medine-web |
Rabbim kolaylık versin. Ben denk geldim, gözlerim şikayet butonu aradı ama bulamadı, mesajı silecek olsam yetki yok. Neyse ki çabucak geldiniz, elleriniz dert görmesin. |
ArO* Kara Kartal editörümüz farkettigi an konuyu silerek müdahale etti, bize iletti. Üyeyi silerek gerekeni yaptık. Bundan sonrası için sizden de ricamız linklere tıklamayın, yönetim görür görmez konuya müdahale ediyor. Duyarlılığınız için :sukran: Editörlerimiz iş başında, gaflet yok hamdolsun. Güvendesinizc* Düşmana korku dosta güven verelimc* |
Alıntı:
Duanız için de amin ecmain bu aradacicekver |
Süküt ezber üyemiz editör olmuş :) ne güzel olmuş hayırlı olsuncicekver |
Foruma girerken, gezinmeye çalışırken yavaş ben de ilerliyor, acaba sadece bende mi yavaş ilerliyor? |
Sevgili medineweb, sitemizin güzide isimlerinden Sükutu-Ezber editör oldu. Hayırlı ve Mübarek olsun mübarekc* c*c*c*c*c* |
Alıntı:
Sorun yok görünüyor, internetinden kaynaklı olabilir. İyimi bari nasıl? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
cicekver |
Alıntı:
|
Sükutu Ezberle birlikte Vasat kardeşimizde sitemizin editörü oldu. Hayırlı olsun tebrik ediyorum. Yaptığımız hizmetler sadakai cariyemiz olsun Allah muvaffak eylesin, mahçup etmesin, ecrini versin...Fi emanillah |
Alıntı:
Tebrik ediyorum senidecicekver Yönetim odasında görüşürüz :):)cicekver |
Hoşgeldin vasat ,Hayırlı olsun editörlüğün ,kolaylıklar dilerim..cicekver |
Siteye kısa bir ara vermiştim ve mola sonunda bekliyordum bunu, sürpriz oldu erkenden cicekver Cümleten hoş bulduk, dualarınız için amin ecmain diyorum, Allah razı olsun. Rabbim güzel işlerde güçlerimizi hayırla birleştirsin dilerim, inşaAllah kısa sürede göreve alışabilirim : ) cicekver |
Hayırlı olsun editörlüğün vasat, Rabbimiz kolaylık versin sana İnşallah,,,cicekver |
Alıntı:
|
Bu sıralar forumun güzelliğine güzellik katıldı mübarek olsun editörlüğünüz/cic/ek/ |
Alıntı:
|
Esselam dostlarım medineweb watsaap kanalında iki gün önce paylaşım yapıldı yanlış ifade bırakdım ifadeyi sileceğime farkında olmadan paylaşımı sildim. Kimin paylaşdığını bilemdiğim için burdan yzayım bilginiz olsun istedim. |
Alıntı:
Fark etmedim konular gözümden kaçmazdı, eminmisin sildigine ifadeyle konu uçurmak kolay iş degil, karıştırmıştırsın belkide cicekver |
SAAT: 09:22 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.