![]() |
Bu Resimler Tanıdık Geliyor mu Arkadaşlar..:) Sakarya Türküsü Fon Edit By EnderHafızım... Resimler medineweb üyecanlarımızın avatarları profil resimleri:) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Bu Resimler Tanıdık Geliyor mu Arkadaşlar..:) Harika olmuş ellerinize sağlık Müziği de ayrı bi yakışmış :):) |
Cevap: Bu Resimler Tanıdık Geliyor mu Arkadaşlar..:) Alıntı:
|
Cevap: Bu Resimler Tanıdık Geliyor mu Arkadaşlar..:) çok güzel olmuş,ellerinize sağlık.avatarlar geçtiğinde kendi avatarımı da görünce ayrıca çok sevindim.çok teşekkür ederim... |
Keyifle izleyin dinleyin.. tüm üyelerin alamadım ama alabildğimi aldım inş:) |
Cevap: Bu Resimler Tanıdık Geliyor mu Arkadaşlar..:) ellerinize sağlık hocam,çok güzel olmuş....avatarımı görünce çok mutlu oldum |
Cevap: Bu Resimler Tanıdık Geliyor mu Arkadaşlar..:) fon beni aldı götürdü teşkilat çalışmalarımı hatırladım.. fotoğraflarda çok güzel olmuş bilgisayarımıza kaydedebiliyor muyuz hatıra olur... |
Cevap: Bu Resimler Tanıdık Geliyor mu Arkadaşlar..:) beni almamışsınız darıldım hemen avatar ekliyim :( |
Cevap: Bu Resimler Tanıdık Geliyor mu Arkadaşlar..:) ellerinize sağlık renk katmışsınız medinewebe .küçük bir hatırlatma medine.web.net bi nokta fazla eklemişsiniz sayın edit :) avatarım oraya alınmamış al size intikam (: |
Cevap: Bu Resimler Tanıdık Geliyor mu Arkadaşlar..:) sûper õtesi olmuş yine.Emeğine sağlık.. |
Cevap: Bu Resimler Tanıdık Geliyor mu Arkadaşlar..:) alkış000alkış000alkış000 Süperdi hafız abi çok teşekkürler |
Cevap: Bu Resimler Tanıdık Geliyor mu Arkadaşlar..:) teşekkürler ............ çok güzel ve akla gelmeyecek bişeydi ellerize sağlık efem............(: |
Cevap: Bu Resimler Tanıdık Geliyor mu Arkadaşlar..:) güzel olmuş ,evet000 |
Alıntı:
fon müziğini istersenizde buyrun burdan [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] teşekkürler efem... Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: Bu Resimler Tanıdık Geliyor mu Arkadaşlar..:) alkış000alkış000alkış000 üretkenliğiniz takdire şayanalkış000...foruma giriş bu şekilde düzenlense ne güzel olurmuş(:ellerine sağlık hafız kardeşim..durmak yok ..devam(: |
Alıntı:
|
Geçmişe çok güzel bir yolculuk oldu.Rabbim her birinin yolunu açık eylesin.Bir dönemin, Kimler vardı kimler geçti kimler gittisi olmuş adeta.Bu sefer böyle bir dugguyla izledim videoyu.:sukran: |
Alıntı:
Bakıp görelim avatarlarımız nerde cicekver |
Hani vardır ya bazı anlar...Yüreğin bir sığınak arar ...Dolar gözlerin ,için yanar ...Unutma !Sabır hayatı anlamlı kılar . |
SAAT: 15:00 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.