![]() |
Su damlası-Hani Aklına Düşer ya & Medineweb.net [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Su damlası-Hani Aklına Düşer ya & Medineweb.net Cok duygulandim harika olmus yuregine saglik ellerin dert gormesin alper hocam ve su damlası |
Cevap: Su damlası-Hani Aklına Düşer ya & Medineweb.net Çok teşekkür ederim alper Hocam .. Emeğinize ,yüreğinize sağlık.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir avuç ekmek verdim bugün postacıya, kuşlara götür dedim. Bir avuç selam verdim bugün postacıya, dostlarıma götür dedim. Bir avuç barış verdim bugün postacıya, dünyaya götür dedim. Bir zarfın içine, bir avuç dua, bir kucak şükür, bir avuç da kırmızı gül koydum. Kime götüreceğini söylemedim. Postacı sorunca, Her yere götür dedim. Her yere... |
Cevap: Su damlası-Hani Aklına Düşer ya & Medineweb.net Çok güzel olmuş emeğinize sağlık :) |
Cevap: Su damlası-Hani Aklına Düşer ya & Medineweb.net ellerinize sağlık..gönlünüze sağlık...çok güzel hakikaten..devamını dilerizevet000 |
Cevap: Su damlası-Hani Aklına Düşer ya & Medineweb.net emeğinize yüreğinize sağlık güzel olmuş c*c* ArO* |
Cevap: Su damlası-Hani Aklına Düşer ya & Medineweb.net Sayfam yerin demi diye bakıyım dedim yerindeymiş şûkûr :))) |
Cevap: Su damlası-Hani Aklına Düşer ya & Medineweb.net Allah cc iyiligini versin gülümseyen000 |
Cevap: Su damlası-Hani Aklına Düşer ya & Medineweb.net Alıntı:
|
Cevap: Su damlası-Hani Aklına Düşer ya & Medineweb.net Ben bbakmana degil dusunceini ozgurce yurekten yazdigin icin demistim Allah'ın iyiligi elbette coktur |
|
Cevap: Su damlası-Hani Aklına Düşer ya & Medineweb.net Yazanında Derleyenin de yüreğine sağlık... |
okuyan gözlerine sağlık..c* |
Cevap: Su damlası-Hani Aklına Düşer ya & Medineweb.net bir sözde benden olsun insaAllah :))) Bir videoda ben hazırlıyım Ablaya.. |
su damlasından sonra , herkes sıraya girecektir , haberiniz olsun :):) |
|
Cevap: Su damlası-Hani Aklına Düşer ya & Medineweb.net Sõz agızdan çıktı bir kere :))) sevinirim inş en yakın zamanda bekliyorum.. |
su damlasının videosunu hazırlayın, merakla bekliyoruz. evet000 video, isteyenler için size isimler bildiririm gülümseyen000 |
:))) demek bide abla isim sırası yapacaksınız ,Bende vazgectim bu videyu yapan hocamızdan bende kendi adıma video istiyorum o zaman :))) |
alperkara hocam işiniz zor görünüyor, liste uzayacak :) İslaminesil, su damlasının videosunu hazırlayın, söz isim listesini alperkara hocaya bildireceğim. gülümseyen000 |
Cevap: Su damlası-Hani Aklına Düşer ya & Medineweb.net :)))) |
|
Abi ben :))) fonda sen gitdin :) |
Ben neden mahrum kalıyorum gülümseyen000 Bilmem söz vermiştin hatta yazdın sayfaya islaminesil (: ilk şirimi onaylamakla başlayabilirsin mesela gülümseyen000 Kolay gelsin şimdiden :):) |
Söz demiş bir dost .... Ama unutmuş bizleride,hayr olsun inşaAllah..Aradan uzun zaman geçmiş ..Belki gelir diye bekler olmuşuz.. Paylaşımlarını özledik @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]esil gelde yine video sözun dursun bir kenarda..:) |
Kalem mi ? Sadece kırılınca yazmamazlık etmez o Tutmayınca da yazamaz biline...... |
Ağladığıma bakma Sen! Gönlüm günahlardan arınmak için Abdest alıyor... |
Alıntı:
|
Hani bazen aklına düşer ya mazin Bazen nemlenir gözlerin Bazen hüzünlenir gönlün Herşey nasipmiş sözüne sığınırsın,, |
Ey yar Halden hale koyma beni, Gelmediğin gibi gitmiyorsunda, Bir güldürüp bir ağlatma beni, Bir Selam'ına Bir Ömrüm var benim... |
Derler ki güzel bir kalp, insanın taşıyabileceği en ağır bir yüktür.. |
Alıntı:
Sevmek Kavuşmaya Yetmiyor... |
Nefis bir şiir ve video. Duygu seli... Geceyi zindan ediyor insana. aglynb |
Herkezin bir sonbaharı vardır.... |
Dilsizdir bazı yaralar, söylemez sahibinin ismini... Bırak içinde kalsın... |
GidenLer oLdu Bir yoL buLduLar kendiLerine yada bir bahane. UsuLca ve hiç oLmamış gibi aLıp gittiLer ayak izLerinide sessizce. BeLki daha iyi duydum Bir Şarkı gibi kıyıLarıma sokuLan denizi Göğsüme yasLanan akşamın kaLp atışını Ve daha birçok şeyi. -Ama kaLsınLar isterdim doğrusu Hayatı hatırlatırdı hiç değiLse sesLerinin uğuLtusu... |
SAAT: 20:12 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.