![]() |
Dünden Bugüne Medineweb Ailesi& MedineWeb Net [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Edit by Mihrinazdymdm Profiller piksel piksel bölündü Allah bizi bölmesin ne diyeyim.)) Pazar sürprizi olsun sizlere /cic/ek/ Yolumun kesiştiklerini aldığım doğrudur. )) Unuttuğum üyeleri yazın buraya ikincisini yaparızevet000 Asla unutulmayanlar serisi olurtrkym Ender hafız görse şunları ne duygulanırdı 😅 Hayırlı pazarlar canım ailemmdnwbmdnwbmdnwb trkymtrkymtrkym |
Lambadan sen çıkacaksın sandımhyyyyy Benide koymuşun çok duygulu çok güzel çok gönül alıcı olmuş aplamm:):) 5 kişiyi ancak tanıyorum olsun parça ile çok uyumlu olmuş. Bende varım ya.trkymalkış000 Çok hislendim ☺️ Evet profil resimleri küçüldükçe kalitesi düşüyor senle alakası yok aplamcicekver Gidenler görürde gelirler inşallahcicekver Eline vaktine sağlık aplammcicekver |
Kulakları çın çın çınlasın Allah selamet versin editleme işlerinde Enderhafız üyemiz çok iyiydi ve aktifti. Allah ondan razı olsun. Evlendikten sonra bir daha ne gören ne duyan oldu:)) Bu konsepti o yapmıştı 7-8 yıl öncesi. Videolar silinmiş silinenleri yeniden editleyip kanalımıza ekleyeceğim. Edit by Mihrinaz :)))) Ailedensin alış artık.) Sitemizin her yerinde imzan var. Evlendiğini yaşlandığını da görürüz inşallah.)) Evli mutlu çocukluyum deyip gidemezsin ona göre.)) Bir hoş anı olsun bu da...Az yada çok emeği geçmiş, faydası dokunmuş ama ismini koymadığım üyeler inşallah gönül koymazlar.Unutulmayanlar serisiyle gönüllerini alırız trkym |
Çok çok güzel olmuş eline emeğine yureğine sağlık ..cicekver Resimleri gördükçe isimleri kendim sıraladım unutmamışım hiçbirini mdnwb Buda ayrı bir güzellik olsa gerek /cic/ek/ Tebrik ederim güzel bir paylaşım .cicekver |
Alıntı:
Wooyyy aplam Allah söyletiiihyyyyy gelecekteki eşim izin vermezse beklemeyin benigülümseyen000 Arkadaşta vize alamamış belliki 😂 Hepinizin emeğine sağlık onunda sizinde emekleriniz kıyaslanamaz hepiniz çok güzelsinizcicekvertrkym bu parçayı ilk kez dinliyorum çok beğendim. Kim söylüyor APLA. Gogılla muhatap etme beni yazıverm20 |
Alper'e ait bir ezgi Savrula savrula düştük yollara yorulduk be dostum Bize rahmet, bize rahmet lazım Yıkıldı üstümüze sıra dağlar ezildik be dostum Bize rahmet, bize rahmet lazım Bize rahmet bize rahmet lazım Bize rahmet, bize rahmet lazım Bir ateş olup bir yürek bulup yakmalı dostum Bir yetim gibi ellerimizi açmalı dostum Bir ateş olup bir yürek bulup yakmalı dostum Bir yetim gibi ellerimizi açmalı dostum Taş yüreklere zalim ellere merhamet lazım Bize rahmet, bize rahmet lazım Taş yüreklere zalim ellere merhamet lazım Bize rahmet, bize rahmet lazım [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
Güzel oldu sahiden mdnwb Unutmak ne mümkün. Aöf arkadaşlarımı hatırlamış oldum bende. Tay tay zamanlarımdı.))) İnşallah birgün uğrar bir selam verirler. Biz buradayız nasılsa:)))) |
Emine hocam emeğine sağlık, videonun başında havai fişekler falan bende kartala düğün yaptınız beni çağırmadınız sandım :)) |
Alıntı:
|
Ne hayırlı ablalarsiniz hyyyyy Düğün fotorafçımda hazır hyyyyy Burdan beni bekleyen gelecekteki hanımıma seslenmek istiyorum m20 Davetliler hazır düğün fotorafcımız hazır bilezikler hazır bi sen eksinsin gülümseyen000 Daha fazla bekletme gerek yok çökelekli böreğim m20 Biraz gülelim fena mı gülümseyen000 |
SAAT: 06:30 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.