| | |||||||
| Konu Kimliği: Konu Sahibi Hâdimul İslam,Açılış Tarihi: 03 Ocak 2023 (19:06), Konuya Son Cevap : Bugün (09:28). Konuya 15 Mesaj yazıldı |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
| | Mesaj No:11 |
| Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Yaşlandıkça çekilmez oluyorum
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
|
| | Mesaj No:12 |
| Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Başkasından üstün olmaya uğraşmak kadar yorucu ve yıpratıcı bir duygu yoktur. Aslolan "eski halinizden" üstün olmaktır. Takva kuşanmak insanı değerli ve asil yapar. 🧠 |
|
| | Mesaj No:13 |
| Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Bende huysuzum bu aralar yaslaniyomuyimkine🙁
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
|
| | Mesaj No:14 |
15 Kasım 2011 |
Anahtar sanıyordum kendimi, Kilidim şimdi...
__________________ ![]() İnsanı BEDENEN ameliyat için BAYILTMAK gerekir. RUHEN ameliyat etmek içinse AYILTMAK... |
|
| | Mesaj No:15 | |
| Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Alıntı:
![]() Çok acı kendini yük yada yok hissedilmek
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler | |
|
| | Mesaj No:16 |
15 Kasım 2011 | Benim litaratürde kendine acımak acınası duruma düşürür, hareketsizlik vardır . Kastım bir eylem hali.Farkındalığı yüksek biri için bile yıllar alan, kolay olmayan nihai bir rehabilitasyon süreci. Kendine acıyarak "drama quin" olmak yerine, bu duyguyla yüzleşmek ve rehabilite etme hali... Birinin insanı süründüren, diğerinin iyileştiren yönü var
__________________ ![]() İnsanı BEDENEN ameliyat için BAYILTMAK gerekir. RUHEN ameliyat etmek içinse AYILTMAK... |
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |