![]() |
Eski Ben Nur içinde yatsın. Yenisini tanıdıkça Eski Ben'e rahmet okuyorum :) (Mizansendir efenim) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Emine hocam yalnız değilsin eminim çıkar şurdan bir kaç kişi daha :)) |
Eski ben ne çekti şunlardan. Cahille sohbeti kesti fazla lakırtıdan, patırtı-gürültüden, kalabalık yalnızlıktan kurtuldu. Şimdi bilinçli yalnızlığın konforunda... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Taşındığım her yerde çiçek açacağım, yeşillendireceğim.... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Allah eski sizlere ikinize de rahmet elyesin. rahmetlileri iyi bilirdik. yenisi ikiniz eskiye rahmet okutmamanız duasıyla.:) |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Zirvesine göz koyduğum dağlara bak, Koşup takıldığım çitlere bak. |
Alıntı:
|
Yükmüşüm ya da yokmuşum gibi hissettiren bütün hayatlardan sessizce çıktım..mhc |
Yaşlandıkça çekilmez oluyorum |
Başkasından üstün olmaya uğraşmak kadar yorucu ve yıpratıcı bir duygu yoktur. Aslolan "eski halinizden" üstün olmaktır. Takva kuşanmak insanı değerli ve asil yapar. 🧠 |
Alıntı:
|
Anahtar sanıyordum kendimi, Kilidim şimdi... |
Alıntı:
Çok acı kendini yük yada yok hissedilmekmahcup000 |
Alıntı:
Farkındalığı yüksek biri için bile yıllar alan, kolay olmayan nihai bir rehabilitasyon süreci. Kendine acıyarak "drama quin" olmak yerine, bu duyguyla yüzleşmek ve rehabilite etme hali... Birinin insanı süründüren, diğerinin iyileştiren yönü varc* |
| SAAT: 14:00 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2026 DragonByte Technologies Ltd.