![]() |
Cevap: Toparlanın Gidiyor muyuz.. ? erken rezevasyon şansınız da bitti bilet yok çay-kahve000 |
Cevap: Toparlanın Gidiyor muyuz.. ? Durun yolcular size başka bir tavsiyem olacak Bu dünyayı kana bulayanlar çok memnun olacak Arkanızdan bir mendil bir tasda su dökecek Zalimliğine yeni zalimlikler katacak Kendi çıkarlarına Allah'ın ayetlerini üç beş paraya satacak Yeni doğan çocuklar yetim öksüz kalacak Durun yolcular durun aize bir tavsiyem olacak. Gelin buraları o gitmek istediğiniz yerlere hep birlikte döndürelim. Bizlerde o zalimler kadar cesur olalım bu otübüse binmeyip mücadele edelim İlk öncede kendi nefsimizde başlayalım MUHSİN ABİM BİLETLER İPTAL |
Cevap: Toparlanın Gidiyor muyuz.. ? GİDELİM...!!!!ağlayan000 ltfn52 |
Cevap: Toparlanın Gidiyor muyuz.. ?/Muhsin Arslan düşler ülkesi......... adı üstünde DÜŞ! :( |
Cevap: Toparlanın Gidiyor muyuz.. ?/Muhsin Arslan Durun yolcular durun aize bir tavsiyem olacak. Gelin buraları o gitmek istediğiniz yerlere hep birlikte döndürelim. Bizlerde o zalimler kadar cesur olalım bu otübüse binmeyip mücadele edelim İlk öncede kendi nefsimizde başlayalım ArO* |
Cevap: Toparlanın Gidiyor muyuz.. ? Alıntı:
|
Cevap: Toparlanın Gidiyor muyuz.. ?/Muhsin Arslan Beni bi sen anlıyon abla :) Götür beni.. |
:)c* |
|
Cevap: Toparlanın Gidiyor muyuz.. ?/Muhsin Arslan BENİDE GÖTÜRÜN NOLURR.VALLA SİZE GÜZEL IZGARALAR KURARIM.HUZURUNUZU BOZMAM.c* |
SAAT: 05:14 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.