![]() |
RE: Gençlerin Evlilik/Aşk Sendromu yaw bu renk bize yakıştı da erkeklere gitmedi onu napcaz?:P :) |
RE: Gençlerin Evlilik/Aşk Sendromu Erkekleri de mavi yapsalar pek hoş kaçmaz böyle bir siteye belki renk değişikliğine felan giderler ama güzel sorun yok |
RE: Gençlerin Evlilik/Aşk Sendromu ben zenci olmak istiyorum ey insanlık sfhfgshsfhsgh bize etekde giydirin olsun bitsin.bülent ablamı sandınız bizi be afrn |
RE: Gençlerin Evlilik/Aşk Sendromu Yitiksevdanın yolundan gitmeye karar verdim bende şehit olcam gülümseyen000 |
RE: Gençlerin Evlilik/Aşk Sendromu makale faydalı bir yol levhasıdır.tecrübe konuşuyor çay-kahve000 |
Alıntı:
gülümseyen000 |
verdi sırdaş hanımı üzerek nereye varmak istiyorsun. yakışmıyor sana. aile özeldir. özel olmaya layıktır. buraya taşınamaz. y--a---k---ı----ş---m--ı---y----o----r |
Evlenecek gençlerin yüzde doksandokuza yakını, eş adayının, ilerleyen yıllarda gerekli olan hususiyetlerini aramaz, zira zaten bu hususiyetleri bilmez. Genellikle aşk ve sevgi ve heyecanlar ile gözü yarı kördür, pek de bir şey göremez, görse de gördüğü eksikliğin önemli olmadığını ve telafi edilebilir olduğunu sanar ve de yanılır ve ileride başını taşa da vursa fayda etmez. Bu yanılgıyı yaşamış ana-babanın tecrübe, görüş ve tavsiyeleri altın kadar önemlidir. Evliliğin bekası ve süregelen saadet için çok elzemdir. Kişinin nefsine zorda gelse mutlak uyulmalıdır. (Garanti :)) |
Alıntı:
Alakasız ama Arayan Belasınıda bulur mevlasınıda :) sözu geldı aklıma ARAMAYIN ARANMAYIN hyyyyy elbet hayırlıysa o cıkacaktır karsısına insanın |
Cevap: Gençlerin Evlilik/Aşk Sendromu/Muhsin Arslan Unutulmaması gereken çok güzel bir konu... Umarım evlenecek gençlere ışık tutar... |
SAAT: 11:19 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.