![]() |
Cevap: Evleneceklere! [QUOTE=Ulu'l Emr;118287]hocam anladım de nereye girdiysem evlilik... başımızı mı yakcaksınız anlamadım ki :) evlenecekler hocamızın yazdıklarını iyi tasnif edin... başka yerde bulamazsınız.[/QU evlenıcekler iyi okuyun hee bakıyorumda hiç üzerine alınmıyorsun :) hocam biraz daha üzerine gidersek 1 yıla kalmaz evlendiririz bunu gülümseyen000 |
Cevap: Evleneceklere! başımı yakmayın yazık bana :( evime gittiğimde odamı dağınık görmek istiyorum, temizlemek istiyorum, ütü çamaşır bulaşık beni bekler ayırmayın beni hamaratlıktan :)) |
Cevap: Evleneceklere! Alıntı:
sen bi DURHELE orda ... sen evine ve yatağına ayakkabıyla mı giriyosun?? ayrıca evlendiğinde tv spikerine baktığını eşin mi görecek (tv spikerine ne amaçla baktığını da anlamadım) ?? pc başında çok fazla zaman harcamak iyi değil zaten.. ömrün boyunca öss çalışcak değilsin yaa, 45 dk çiçekçi aramak güzel bişi gibiymiş gbi anlatıyorsun ayrıca çekindiğin bişey mi olacak ki telefon ve sms kurcalanmasın?? DURHELE eğer bunların hepsi hayata geçecekse ben de DURHELE ben neden evlenmiyorum deyip hemen evlenmeye karar veririm :) |
Cevap: Evleneceklere! durhe(rg)ele isteklerin normal dürüst bir kocanın istekleri değildir.burnumuza hergele olduğun kokusu geliyor. sopa000 |
Cevap: Evleneceklere! durhergele şaka yapmıştır öyle bişi yapmaz.. doğru dimi durhele?? |
Cevap: Evleneceklere! durhergele hanımdan dayak yemiş muhtemelen nöbetçi çiçekçi arıyordur lazerde olmuş kısa sürede bulur merakınızı giderir.. |
:) |
Cevap: Evleneceklere! Allah razı olsun emeğinize sağlık güzel konulara değinmişsiniz .... |
Cevap: Evleneceklere! Evleneceklere iyi bi nasihat olmuş elbette. Rabim karşımıza da bunları bilen kişiler çıkarsın inşallah..... |
Muhsin Abi siz imam değil,aile danışmanı olmalıydınız :) ArO*c* |
SAAT: 12:52 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.