![]() |
hey gidi sinsi insanlar hey gidi sinsi insanla İş yerinizde, okulunuzda-sınıfınızda veya evinizde, ve hatta paylaşım yaptıgınız sitede her nerede olursa olsun, karşılaşmışsınızdır böyle insanlarla Dıştan iyi,içten fesat dolu[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kendini devamlı sevdiren,dışa güzel görünen,yapıcı bir görünüme sahiptir bu insanlar , ancak ; içten yıkıcı,fesatçı,kindar bir zihniyettir, sinsi insanlar[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Öyle ki, arkadaşının veya dostunun ,kuyusunu kazar ,hem de yüzüne gülerek[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]yüzüne karşı överde, arkadan çekiştirir ha bire[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir bakmıştır ki insan ,iş işten geçmiş,kuyusu kazılmış, dost bildiği yüzden,darbeyi yemiştir çoktan[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kimi insan da vardır,sözünü esirgemez, belki saygısız,belki ahlaksız, belki de tartışmacıdır.Ancak içi de bir dışı da bir[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]İşte böyle insanlar ,o sinsi insanlardan daha güvenilir,daha emin insanlardır doğrusu… Çünkü içi de bir dışı da birdir.Dışını bildiğiniz gibi içini de biliyorsunuzdur. Sinsi insanın ne zaman ne yapacağını asla kestiremezsiniz.Çünkü içini bilmiyorsunuz zira.İyi sanıyorsunuz,dost biliyorsunuz,zararsız görüyorsunuz çünkü[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ta ki içindeki fesadı görünceye kadar[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ondan dolayıdır ki; Sinsi dostum olacağına,varsın içi-dışı bir saygısız dostum olsun daha iyi[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ALLAH TEALA sinsileşmiş İnsanlardan ve Fesatcı nefislerden Daim Korusun Bizleri İnşALLAH[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: hey gidi sinsi insanlar Sinsilik münafıkların özelliklerinden biridir. Münafıklar insanlığın yüz karası bir karakter olarak kuranda işlenir. Münafıklar cehennemin en dip kısmında azapların en çetini ile azaplandıralcakları bizlere bildirilmektedir. İnsanın böylesi karakterlerden mümkün olduğu kadar uzak durması gerekir. |
Cevap: hey gidi sinsi insanlar ALLAH TEALA sinsileşmiş İnsanlardan ve Fesatcı nefislerden Daim Korusun Bizleri İnşALLAH Amin yaşuha çok güzel bir paylaşımda bulunmuşun Münafıklar cehennemin en dip kısmında azapların en çetini ile azaplandıralcakları bizlere bildirilmektedir. inş kamer hocam hayatta en kortugum tiplerdir. ama insan bu tipleri ancak darbelerini yedikden sonra anlayabiliyor. o an üzülüyor insan ama şöle düşününce diyorumki ben ne üzülüyorum onlar düşünsün RABBİME havale ediyorum kuş gibi oluyorum :) |
Cevap: hey gidi sinsi insanlar Bizi geride bırakan 5 sinsi hastalık Büyüklerimiz genel itibarıyla müminlerin önünde bir set gibi duran beş afetten (âfet-i hamse) bahsederler. Bu âfetler ruha tuzak kurmuş, kalbi öldüren hastalıklardan ibarettir. Bir mümin topluluğu içinde bu hastalıkların yaygınlaşması o toplumu baş aşağı getirir.1. ESKİYLE ÖVÜNÜP AVUNMA: |
SAAT: 08:04 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.