![]() |
Telefon ve Bilgisayardaki Reklamları Engellemek [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Telefondaki reklamları nasıl engellerim? Resimleri nasıl kapatılır, engellenir, gizlenir? Telefondaki tüm reklamları engelle...adguard, via, brave... How to Block All Ads on Phone? How do I block ads on my phone? How to close, block, hide images? Blocks all ads on the phone...adguard, via, brave... كيفية منع جميع الإعلانات على الهاتف؟ كيف أمنع الإعلانات على هاتفي؟ كيفية إغلاق، حظر، إخفاء الصور؟ منع جميع الإعلانات على الهاتف...adguard، brave، via... |
Reklamlarla tam bir mucadele halindeyiz her uygulamada.Çok tesekkur ederiz bu guzel bilgi icin.Şahsen bilmiyordum reklamların engellendigini.Telefon icin Root atma programlarınin herhangi biriyle çozebiliriz yani. |
Telefonlara göre değisir demissiniz afedersiniz:):) ewet000 |
Rica ederim. İnternette telefonunuzun markasını yazarak uygun programı bulabilirsiniz. mesela l2 g2 root ... gibi. Benimki rootlu ve ben hiç reklam görmüyorum... |
benim ki Nokia 820 lumia benimkini hiç bişi kapsamıyor sanırım,, uygulamalar bile çoğu yok idare edeceğiz artık,,,:-) |
Alıntı:
Yoksa risk almak istemiyorum. Kasma yavaşlama yaşamamak adına. Yükledikten sonra begenmezsem silerim diye düsünmüstim ama yorumlar programi silemedikleri yönunde. Sizin yorumunuz nedir? |
Samsung Galaxy Note III Nasıl Root Yapılır? | Mehmet Emin Ertemür veya muhendisbeyinler.net/galaxy-note-3-root-yapmak Burada anlatılmış. Bunu yapmadan önce her şeyinizi yedekleyebilirsiniz. Memnun kalmazsanız telefonu fabrika ayarlarına döndürüp yedeği yükleyebilirsiniz. Yapmayı bilmeyenler veya ne olduğunu bilmeyenler atıp tutarlar ve menfi şeyler söyleyebilirler. Tabii her telefon için nasıl bir performans doğuracağını bilmem ama kimse telefonu yavaşlasın diye uğraşmaz. Bu vb. şeyler zaten daha hızlı ve kullanışlı olsun diye yapılıyor. Programı silebilirsiniz hatta sistem programlarını bile silebilirsiniz :) (telefon, mesaj gibi...) Yine de çekiniyorsanız başka programlar deneyip reklamları engellemeye çalışabilirsiniz... |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Telefondaki reklamları nasıl engellerim? Resimleri nasıl kapatılır, engellenir, gizlenir? Telefondaki tüm reklamları engelle...adguard, via, brave... How to Block All Ads on Phone? How do I block ads on my phone? How to close, block, hide images? Blocks all ads on the phone...adguard, via, brave... كيفية منع جميع الإعلانات على الهاتف؟ كيف أمنع الإعلانات على هاتفي؟ كيفية إغلاق، حظر، إخفاء الصور؟ منع جميع الإعلانات على الهاتف...adguard، brave، via... |
SAAT: 18:04 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.