![]() |
Cevap: Namaz Platformu..... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Abdest nehrinde yikaninca Evimizin önünden Pırıl pırıl ve berrak Güzel bir nehir aksa. Demeden sabah akşam, Günde beş kez yıkasam. Misler kokar her yanım. , Kuş gibiolur canım. Kulluk için beş defa Abdestimi alınca, Namaz ile aramda Kurulur gönül bağı. Olur küçük günahlar, Bir sonbahar yaprağı. Bestami Yazgan |
Cevap: Namaz Platformu..... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] GEÇ OLMADAN KILIN NAMAZI, BORÇUN VARSA KAZA NAMAZI KILARAK ÖDE BORCUNU , YARINA BIRAKMA YARIN NE OLACAĞINI BİLEMEZSİN, BELKİDE YETİŞEMEZSİN GEÇİKTİRME TÖVBENİ, ALLAH O KADAR RAHMETLİDİR Kİ ; AFFETMEZ BENİ DEME! ÇÜNKÜ; ONDAN BAŞKA MERHAMETLİ VE TÖVBEYİ KABUL EDEN KİMSE YOK TUR !!! (ALLAH, tevbe edenleri sever) |
Cevap: Namaz Platformu..... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ey KUL etme dünya nazı kıl namazını sonra kılarız diyenin dün kıldık namazını... |
Cevap: Namaz Platformu..... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] sonunda namaz olunca; uyku da uyanıklıktan hayırlıdır... secde ehline selam olsun. |
Cevap: RE: NAMAZ PLATFORMU..... Alıntı:
|
Cevap: Namaz Platformu..... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Namaz Platformu..... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "şüphesiz ki benim ümmetim, kıyamet gününde, abdest izlerinden dolayı yüzleri nurlu, elleri ve ayakları parlak olarak çağırılacaktır. yüzünün nurunu artırmaya gücü yeten kimse bunu yapsın" HZ. MUHAMMED S.A.V. |
Cevap: Namaz Platformu..... istanbulda akşam namaz vakti:)rabbime kavuşma anı |
Cevap: Namaz Platformu..... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ey Namaz...! Ne Büyük Nimetsin... Kıyam sende ♥ Ruku sende... Kıraat Sende...! Secde Sende...! Aşk Sende... ♥ Aşık Sende... Yar sende..!! Huzur Sende...!! ♥ |
Cevap: Namaz Platformu..... Ikindi namazinizi kildiniz mi |
SAAT: 22:01 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.