www.medineweb.net, yükleniyor... 'den beri Kesintisiz Yayında.... |
02Haziran 2016 17:55 | ||
Allahın kulu_ |
Mesala corbalar Oglumun sevdigi Yogurt corbasi Yarmadan yaparim sosuna tarhana nane ile yakar servis edilirken dokerim Nohutu farkli yaparim once haslarim sogani kavurur salca ile pisiririm baska tavada misket kofteleri pisiririm uzerine pazi dograr az tarhana ile kivam veririm hepsini tencerede pisiririm Lezzetli oluyor | |
02Haziran 2016 17:48 | ||
Allahın kulu_ |
Herkesin listesi farkli olabilir Yukardaki tariften 5 6 cesit farkli lezzetler bulunabilir Mesala Patlican et pazi Karnabahar ve brokoli misket kofte kasar peyniri firinda Yani bir cok lezzet tad gordugum icin yazdim Her asci bir sanatcidir Sanatini icraa etmek elimizde Tariflerimi paylasicam rabbimin izniyle | |
02Haziran 2016 13:02 | ||
Esma_Nur |
tarife uyulmuyorsa neden tarif veriyorsun ete sebze eklemeniz yterli diyebilirdin ![]() | |
02Haziran 2016 11:58 | ||
Allahın kulu_ | Alıntı:
haklısın ![]() birde siz tarife bire bir uyuyuorsunuz demek ben hiç bir tarife uymam eklerim cıkarıtırım bölerim vs 4 işlem yaparım yani ![]() ete sebze katmayı cok severim balıği listemden çıkardımkimseye-söyleme000 hele büyük balık asla ve asla yememuzgn hamsiye devam ![]() | |
02Haziran 2016 11:50 | ||
Allahın kulu_ | biz kursta meksika fasulyesi ile tavuk yapmışdık bol acılı güzel olmuşdu | |
09 Nisan 2016 15:51 | ||
Esma_Nur | Cevap: Moğol barbeküsü hazırlama tarifi ALLAHIN KULU sen bu yemeği yaptınmı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
06 Şubat 2015 20:52 | ||
Allahın kulu_ | Cevap: Moğol barbeküsü hazırlama tarifi Bu kadar malzemeyi biz bi kerede yemiyoruz listeye bak | |
27 Ağustos 2014 18:55 | ||
Allahın kulu_ | Moğol barbeküsü hazırlama tarifi Moğol barbeküsü hazırlama tarifi Burda malzemeleri 3 e ayırıyoruz.1.Grup SebzelerHavuç, brokoli, Brüksel lahanası, soğan, sarımsak, renkli biberler, mantar, Meksika fasulyesi, baby mısır, tane mısır, kabak, karnabahar, taze soğan, patlıcan, kabak v.s..2.grup etlerİnce uzun olarak doğranmış tavuk, bonfile, karides vs..3.grupnoodle ( çin eriştesi) , soslar ve baharatlar (köri, soya sosu)Birinci grupta pişmesi güç olan sebzeleri önce çok az haşlıyoruz ( Brüksel, brokoli, havuç v..s) ikinci gruptaki etleri de ayrı bir tavada biraz soteliyoruz. Noodle 5 dakika haşlayıp süzüyoruz.Daha sonra wok tava içine zeytinyağı döküp sebzeleri pişirmeye başlıyoruz. Bu esnada çıkan kokular nefis.. Sonra sırayla etleri ekleyip pişirmeye devam ediyoruz (biraz soya sosu ekleyebilirsiniz bu aşamada ). En son haşlanmış noodlemızı da ekleyip baharatlarını ilave ediyoruz. Soya sosu, köri, biraz acı sos, krema v.s.. zevkinize göre bu kısmı çok genişletebilirsiniz. alıntı ![]() |
![]() |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|