03 Ekim 2024 14:27 | ||
Kara Kartal | Alıntı:
![]() | |
03 Ekim 2024 11:34 | ||
Esma_Nur | Fırında deneyeyim bunu kızartma yapmıyorum genelde unlamadan direk tuzla yağ dökerek fırınıa veririm güzel de olur palamut ucuz olacak dendi ama hiçde öyle değil 145 di ₺ idi tanesi daha ucuz beklerdim . Bakalım ilerleyen zamanda neler olur | |
02 Ekim 2024 23:10 | ||
Kara Kartal |
Kokusu yok tadı çok bı tarif ben vereyim 😋 Ben yaptım harika bı tarif. Link bu [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Palamutu bol tuzlayın, dolapta yarim saat bekletin tuz nemi ve kanı çekiyor.çeşme altında tuzunu akitın kağıt havluyla kurula, arkasını önünü yağla doğru ısınan tavaya. nar kırmızı, çok lezzetli,kokusu yok bi palamut tarifi size😋 bana teşekkür etceniz 🤩 yapanlara afiyet olsun. | |
27 Eylül 2022 16:46 | ||
Hâdimul İslam | Vereyim editim. Balikla besleyelim seni omegaların fosforun artsın.))) | |
26 Eylül 2022 14:41 | ||
su damlası | Ben hiç yemedim palamut sanırım damak tadımı değiştirmek istemediğimden ![]() En güzel hamsidir , hamsi ![]() | |
26 Eylül 2022 13:06 | ||
Kara Kartal |
Palamut zamanı geldi abla nerde tarifler😅 Fırınindan buğulamasına birsürü tarifi var. Ailecek seviyoruz . Havalar soğusun yağlansın harika ızgarası oluyor👌👌👌 | |
14 Ekim 2016 17:04 | ||
Hâdimul İslam | Palamut Tava Tarifi /medineweb mutfağı Eylülün 15 inden Kasım ayının sonlarına kadar palamutun en lezzetli ve en bol olduğu zamanlardır. Bu balığın tavası, ızgarası, fırını, pilakisi ve lakerdası oldukça meşhur… Bizde sezonun ortasında tava yaparak başladık palamutlu tariflere...fırınıda bir başka güzel olur..onuda başka bir tarifte verelim : ![]() Malzemeler : 2 adet ayıklanıp dilimlenmiş palamut 1 su bardağı mısır unu tuz 1 su bardağı sıvıyağ Yapılışı: Ayıklanıp dilimlenmiş palamut dilimlerini kanı tamamen temizleninceye kadar bol su ile yıkayın. Suyunun süzülmesi için süzgece alıp 10 dakika kadar bekleyin. Suyu süzülen palamut dilimlerini önlü arkalı tuzlayın. Sıvıyağı tavaya alıp kızdırın. Unlayıp fazla ununu silkeleyerek temizlediğiniz palamutları orta ateşte önlü arkalı kızartın. Tam kızardığından emin olmadan çevirmeyin,iyice kızarsın sonra arkasını kızartın Salata ile birlikte servis yapın. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] *Salata veya hazırladığınız karışık turşuyuda yanına koydunuzmu.....afiyet şifa olsun efendim |
![]() |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|