Medineweb Forum/Huzur Adresi

Go Back   Medineweb Forum/Huzur Adresi > ..::.MEDİNEWEB MUTFAĞI.::. > Medineweb Mutfağı > Et Yemekleri > Fajita

Konu Başlıkları: Fajita Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Aşağıdaki Kutuya Sorunun cevabını Yaz ( Bakara )
Başlık:
  
Mesajınız:
Trackback:
Kaynak olarak Ekle
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:

Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
06 Aralık 2018 10:48
su damlası Kolay ,doyurucu bir yemek ,,
Göze hitap ettiği de kesin 😊 yapmadan olmaz ..
Ellerine sağlık ...

👌👌👌
19 Mart 2015 23:32
Allahın kulu_
Cevap: Fajita

Bende degisik tavuk yemekleri ariyordum guzelmis ellerine saglik
22 Temmuz 2012 17:51
mehmet akif2
Cevap: Medineweb Mutfağı

Alıntı:
mihrinaz Üyemizden Alıntı Mesajı göster
şimdi şöyle oluyor mehmet akifciğim

FAJİTA umarım ismi doğrudur,neyse sizde başka isim verirsiniz boşverin

2 parça tavuk göğsü
2adet kırmızı biber
2 adet yeşil ve sarı biber
3 ve ya daha fazla soğan
sarmısakve baharatlar


tavuk göğsünü julyen dediğimiz ince uzun şeritler halinde doğruyoruz

yüksek ateşte iyice baharatlarla tabiki pişiriyoruz

pişen tavuğu bir tabağa alıyoruz,onun yağında yarım ay şeklinde

doğradığımız soğanları kavuruyoruz.dikkat bunlar hep yüksek ısıda yapılacak,

sulanmaması lazım.soğanlardan sonra yine ince julyen doğranmış patatesimizi koyuyoruz.

tarifte yoktu,çocuklarda yesin diye ben ekledim.patates geç piştiği için önce onu çeviriyoruz tavada

sonra ince uzun doğradığımız biberlerimizi,çok inceltmeye gerek yok,

koyuyoruz,sürekli karıştırarak pişmesini sağlıyoruz.sarmısak ve acı sevenler için bol pul ve karabiberi unutmuyoruz

biberlerle birlikte kenarda bekleyen tavuğumuzuda koyuyoruz.afiyetle yiyoruz.

denerseniz memnun kalırsınız
tarif güzelmiş mihrinaz sağol
22 Temmuz 2012 15:12
Hâdimul İslam
Fajita

FAJİTA umarım ismi doğrudur,neyse sizde başka isim verirsiniz boşverin

2 parça tavuk göğsü
2adet kırmızı biber
2 adet yeşil ve sarı biber
3 ve ya daha fazla soğan
sarmısakve baharatlar


tavuk göğsünü julyen dediğimiz ince uzun şeritler halinde doğruyoruz

yüksek ateşte iyice baharatlarla tabiki pişiriyoruz

pişen tavuğu bir tabağa alıyoruz,onun yağında yarım ay şeklinde

doğradığımız soğanları kavuruyoruz.dikkat bunlar hep yüksek ısıda yapılacak,

sulanmaması lazım.soğanlardan sonra yine ince julyen doğranmış patatesimizi koyuyoruz.

tarifte yoktu,çocuklarda yesin diye ben ekledim.patates geç piştiği için önce onu çeviriyoruz tavada

sonra ince uzun doğradığımız biberlerimizi,çok inceltmeye gerek yok,

koyuyoruz,sürekli karıştırarak pişmesini sağlıyoruz.sarmısak ve acı sevenler için bol pul ve karabiberi unutmuyoruz

biberlerle birlikte kenarda bekleyen tavuğumuzuda koyuyoruz.afiyetle yiyoruz.

denerseniz memnun kalırsınız

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Bir Ayet Bir Hadis Bir Söz | www.kaabalive.net Bir Ayet Bir Hadis Bir Söz | www.medineweb.net Yeni Sayfa 1
.::.Bir Ayet-Kerime .::. .::.Bir Hadis-i Şerif .::. .::.Bir Vecize .::.
     

 

 Medineweb Sosyal Medya Gruplarımız:  Medineweb  Medineweb  Medineweb  Medineweb Medineweb     

  www.alemdarhost.com sunucularını Kullanıyoruz.