21 Mayıs 2018 14:54 | ||
su damlası | Alıntı:
@Mihrinaz @sükutu-Ezber ![]() ![]() | |
21 Mayıs 2018 13:57 | ||
Hâdimul İslam | Alıntı:
![]() | |
25 Ocak 2017 16:33 | ||
Sükutu-Ezber | maşallah çok güzel gözüküyor olsa da yesek,,, Rabbim afiyetle yemeyi nasip etsin sana inşallah güzel insan,,, : ) | |
25 Ocak 2017 15:06 | ||
su damlası |
Çok az malzeme ile güzel bir tatli ![]() Evet canom kızarması gevrek olması gerekiyo yoksa hamur tadında olur .şerbeti dökünce rengi açılıyo .. | |
25 Ocak 2017 15:00 | ||
mehmet akif2 |
malzeme de çok az resimde çok kızartılmış eminim çok gevrek olmuştur emeğine sağlık | |
25 Ocak 2017 14:41 | ||
su damlası | "Parmak Tatlısı"/Medineweb mutfağı Parmak Tatlısı Malzemeler.. 1.yumurta 2.4 kaşık yogurt 3.1çay bardağı sıvı yağ 4.1 çorba kaşığı şeker 5.kabartma tozu 6.Aldığı kadar un Not .isteğe bağlı ceviz fındık koyabilirsiniz.. Şerbeti için.. 5 su bardağı şeker 4 su bardağı su Not.şerbet kaynatılmaz ..sadece karıştırarak eritilir.. Soguk olarak.. Yapılışı.. Bütün malzemeyi katıyoruz çok sert bir hamur olmucak ..ceviz büyüklüğünde alıp parmak şekli vererek yağlanmış tepsiye diziyoruz.. Üzerini çatal ile şekil veriyoruz . Üzeri çok kızarana kadar pişirıyoruz..Fırından çıkar çıkmaz şerbeti döküyoruz ..şerbeti kolay çeksin diye tatliları ters çeviriyoruz .. Soğuyunca servis yapıyoruz.. (Bu benim özel tatlı çeşitim çok sevilir ve beğenerek yenir ![]() Afiyet olsun.. |
![]() |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|