www.medineweb.net, yükleniyor... 'den beri Kesintisiz Yayında.... |
26 Eylül 2022 14:46 | |
su damlası | Mor Soğan Turşusu Malzemeleri 3-4 adet mor soğan 1 çay bardağı sirke 1 çorba kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker 1 litrelik kavanozu dolduracak kadar kaynar içme suyu Not; Tuz ve şeker miktarı damak zevkine göre değişiklik gösterebilir Yapılışı Soğanlar yarım ay şeklinde kesilir parçalara ayrılır ve kavanoz doldurulur. Üzerine sirke, şeker ve tuz ilave edilir. En son kavanoz dolana kadar kaynar içme suyu doldurulur. 24 saat sonra turşu hazır olacaktır. Tüketirken buzdolabında muhafaza edilir. Afiyet olsun. |
![]() |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|