![]() |
Cvp: RAMAZINI ŞERİFİNİZ HAYIRLI OLSUN Hayırlı Ramazanlar olsun inşAllah.... |
Cvp: RAMAZINI ŞERİFİNİZ HAYIRLI OLSUN hayırlı ramazanlar herkese inşallah bol dualı bol ibadetli bi ramazan geçiririz gerçi ibadeti her zaman yapıyoruz allaha çok şükür ama ramazanda ki ibadetlerin fevzi daha bi ayrı |
Cvp: RAMAZINI ŞERİFİNİZ HAYIRLI OLSUN sevindim manolya, elimizden geldiğince yardımcı oluruz her konuda... |
Cvp: RAMAZINI ŞERİFİNİZ HAYIRLI OLSUN tüm medinelilere hayırlı ramazanlar |
Cvp: RAMAZINI ŞERİFİNİZ HAYIRLI OLSUN İslam aleminin Ramazanı Şerifi mübarek olsun.selametle:) |
Cevap: hosgeldin mübarek ay Ey iman edenler ! Oruç , sizden öncekilere farz kılındığı gibi size de farz kılındı. Umulur ki korunursunuz. Bakara Suresi/183 11 aylık yoldan gelen sultan h.g sefa geldi inş.Medineweb ailesinin ve tüm ümmetin Ramazanı şerifi mübarek olsun:) |
Cevap: hosgeldin mübarek ay ALLAH razı olsun toprağım... Bende tüm medineweb ailesinin ve tüm ümmetin Ramazanı şerifini kutluyorum.. HAYIRLI VE BEREKETLİ RAMAZANLAR HEPİNİZE İNŞAALLAH... Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki: (Sahur yemeği mübarektir. Sahurun tamamı berekettir. Bir yudum su için de olsa sahura kalkın! Allahü teâlâ ve melekleri, sahura kalkanlara salât ve selam ederler.) [İ. Ahmed] (Yani Allahü teâlâ, sahura kalkanları mağfiret eder, melekler de onlar için dua eder.) (Sahura kalkın, sahurda bereket vardır.) [Buhari] (Sahurda yemek yiyerek, oruç tutmanıza yardımcı olun!) [Beyheki] (Sahur yemeğine kalkmak Allah’ın size bağışladığı berekettir, bunu kaçırmayın!) [Nesai] (Yedikleri helâl olmak şartıyla hesaba çekilmeyecek üç kişi; oruçlu, sahur yemeği yiyen ve Allah yolunda nöbet tutandır.) [Nesai] (Sahur yemeğine kalkmak Allah’ın size bağışladığı berekettir, bunu kaçırmayın!) [Nesai] (Bir lokma olsa da sahur yemeği yiyin, çünkü onda bereket vardır.) [Deylemi] (Müminin sahurunun hurmayla olması ne güzeldir.) [Ebu Davud] (Allahü teâlâ, sahura kalkanlara rahmet eder.) [Taberani] |
Cevap: hosgeldin mübarek ay Alıntı:
|
Cevap: hosgeldin mübarek ay tüm islam alemine hayırlı ramazanlar dilerim..hakkıyla eda edenlerden oluruz inş. |
Cevap: hosgeldin mübarek ay Alıntı:
amn* İNŞ HAYIRLI RAMAZANLAR |
SAAT: 14:54 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.