![]() |
"Bardakta Bisküvili Çilek Soslu Muhallebi"/Medineweb mutfağı [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler 12 adet kakaolu bisküvi Muhallebisi için 4 su bardağı süt 2 yemek kaşığı nişasta 2 yemek kaşığı un 4 yemek kaşığı şeker 1 paketi vanilya 1 yumurta 2 yemek kaşığı hindistan cevizi Çilekli sos için 3 su bardağı çilek püresi (Çilekleri ayıklayıp robottan çektim.) 4 yemek kaşığı şeker 1 tepeli yemek kaşığı nişasta Nasıl Yapılır? Her bardağa 2 adet bisküviyi iri parçalar halinde ufalayın. Önce sade muhallebiyi pişirin. Bunun için; Süt, yumurta ve şekeri tencereye alıp çırpın. Hindistan cevizi, nişasta ve unu da ekleyip çırpın. Kaynamaya başlayana kadar karıştırın. Son olarak vanilyayı ekleyip karıştırın ve hiç beklemeden bardaklara paylaştırın. Son olarak; Çilek püresi, nişasta ve şekeri de karıştırarak pişirin. Bardaklara paylaştırın. Arzuya göre soğuduktan sonra ikram ederken, üzerini krema veya kremşanti ile süsleyebilirsiniz. Afiyet şifa olsun. |
Cevap: "Bardakta Bisküvili Çilek Soslu Muhallebi" hocam tarifi vişne ile deneyeceğim inşallah:) |
Cevap: "Bardakta Bisküvili Çilek Soslu Muhallebi" Toplam 2 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Su damlasının elinden...bütün foruma gururla sunar.. |
Cevap: "Bardakta Bisküvili Çilek Soslu Muhallebi" Elinize saglik |
Cevap: "Bardakta Bisküvili Çilek Soslu Muhallebi" Alıntı:
Bende vişneli yaptım görüntüsü gibi tadıda çok güzel di .. Denemeye değer evet000 |
Olsada yesek (: |
ben kakaolu yapmıştım bardakta:) |
daha yeni bahar oldu vişneyi nerden buldular dedim sonra baktım yaz tarihinde 2 sene önce yayınlanmış :) çok güzel görünüyorlar çocukların seveceği gibi büyük insanın da ilgisini cezb edecek şekilde güzel ben de yazın denerim buzdolabından çıkarıp soğuk soğuk yeriz inşallah |
Her türlü meyve ile yapılabilir canom..şu an çilek var çok da güzel olur..(: SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
evet su damlam çilekle çok güzel olur ama bu mevsimde çilek pek tatlı olmuyor eşimin en son aldığı hiç tatlı değildi ben de 1 paket krem şantiyi çırptım çilekleri doğradım tek çilekten meyve salatası oldu yediler o şekilde |
SAAT: 00:08 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.