![]() |
Cevap: ev hanımları için pratik bilgiler (: Alıntı:
|
|
dgs sınavına hayırlısıyla atlatalım senin eve gelip işin ucundan tutarız(: |
Cevap: ev hanımları için pratik bilgiler (: hepsi çok güzel bilgilerArO* ben de denediklerimi yazayım poşet ve cif mükemmel sonuç veriyor çaydanlıklar yeni gibi oluyorsfhfgshsfhsgh çaydanlık veya ketıl kireç tuttuğunda mehmet akif in dediği gibi limon tuzu kullanıyorum,hiç kalmıyor kireçten eser bulaşık makinesinde limonu ben de kullanıyorum güzel koku bırakıyor denemenizi tavsiye ederim(:(: |
Cevap: ev hanımları için pratik bilgiler (: bende uzun zamandır böyle yapıyorum daha düzenli duruyor (: |
Cevap: ev hanımları için pratik bilgiler (: Maşallah konu cok güzelmis yalniz ilk resimdeki cif i görünce eklemek istedim cif boykot ürünleri icerisinde yerini tutabilecek ürünler de var elhamdulillahmahcup000 Ben de musait vakit buldukca bu konudan cikmam ins Hosgeldin makbergulu :):) |
sağolasın gülüm hoşbuldum (: elimden geldiğince pratik olan bilgilerin herkese ulaşması için bunları tek başlıkta topladım sfhfgshsfhsgh faydalı olmasına sevindim.boykot olan ürünleri değilde alternatif olanları tercih ederiz zaten artık gülüm mahcup000 Alıntı:
|
Cevap: ev hanımları için pratik bilgiler (: Faydalı bir başlık emeğinize sağlık ,şayet yapma imkanımız yoksa doğal ve helal sertifikalı ürünler var yeterki farkındalıklı olalım ..Bu arada tenkit tüketir ,taktir üretir bilgi paylaşımında bulunan arkadaşlara teşekkür ediyorum ... |
|
Cevap: ev hanımları için pratik bilgiler (: bir yoğurt mayalamışım ki taş gibi maşaAllah (: öyle suyunu bezle falanda almam ,5 kg sütü kaynatırım ,serçe parmak yanmıyorsa 2 kaşık ev yoğurduyla ,1 tutam tuz,1 çay k. şeker katıp karıştırırım,mayalayıp güzelce sararım, 2 saat sonra kapağını açıp dolapta 1 gün 1 gece bekletirim . silikon yada tahta kepçeyle alırım ,hem sulanmaz hem sağlıklı olur.buda benim yoğurdumun sırrıdır (: marifetli hatunların sırlarını vermeyişine pek kızarım da ben herkes güzel yoğurt yapsın diye söylemek istedim. |
SAAT: 09:15 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.