![]() |
Tek limonla limonata yaptım medineweb..Nasıl mı ? limonu buzlukta birkaç saat dondurup rendeliyoruz,üzerine 4/5 kaşık şeker koyup iyice karıştırıyoruz,dolapta biraz bekletip üzerine 6/7 su b.su döküyoruz .iyice karıştırıp dolabta soğutup,ince bir süzgeçten geçirip sürahiye döküyoruz ,sonra da afiyetle içiyoruz.tamamen doğal oğluşumun deyişiyle aynı uludağ limonata oluyor.iftar için tavsiye ederim hem pratik hemde sağlıklı sfhfgshsfhsgh |
Cevap: tek limonla limonata yaptım ,nasıl mı ? 2 limondan yapiyorum ben limonlari blendrden gecirip suzuyorm icine sekeri ilavae edip 6 su bardagi su ilave ediyorum hazir limon suyundan az ekliyorum bnmde oglusm cok begendi |
Cevap: tek limonla limonata yaptım ,nasıl mı ? Alıntı:
|
Cevap: tek limonla limonata yaptım ,nasıl mı ? elinize sağlık hanımlar makbergülü limonun kabuğu limonatayı acı yapmıyor mu |
Cevap: tek limonla limonata yaptım ,nasıl mı ? ellerinize sağlık sıcak yaz gününde doğal ve güzel bir çözüm olmuşalkış000 |
Cevap: tek limonla limonata yaptım ,nasıl mı ? mehmet akif canım limonun kabuğu çok güzel kokuyor hiç acı olmuyor |
Cevap: tek limonla limonata yaptım ,nasıl mı ? ben de denedim ama az miktar yaptım rengi tadı çok güzel oldu marketten katkı maddeli limonata almaktansa evde hazırlamak daha iyi benim oğlum da beğendi |
Cevap: tek limonla limonata yaptım ,nasıl mı ? ben de allahın kulunun dediği gibi robota çektim |
Cevap: tek limonla limonata yaptım ,nasıl mı ? makbergülü hasta olmak yok. medinewebin aşçısı eksik idi. Medineweb mutfağını da teslim etmek lazım :) elinize sağlık güzel çözümler. |
|
Cevap: tek limonla limonata yaptım ,nasıl mı ? Hocam sitenin asci lazimsa ben varim komse tslip plmason diye sahurda yaziyorumgülümseyen000makberim ile beraber soze neler yapcaz neler |
Alıntı:
Alıntı:
|
|
Cevap: tek limonla limonata yaptım ,nasıl mı ? Memlekete gitmeden önce buzluğa limon atmıştım gelince onları nasıl olacak bi deneyeyim dedim ve bu tarifi uygulamıştım ve sonuç mükemmel oldu kabuklar acı tat vermiyo farklı bi aroması oluyo deneyin :) |
|
Cevap: tek limonla limonata yaptım ,nasıl mı ? [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] kendi tarifim (: onda on meyvasuyum 10 erik,10 b.su,10 kaşık şeker.kaynat,soğut hepsi bu (: |
Cevap: tek limonla limonata yaptım ,nasıl mı ? beğenmenize sevindim hanımlar (: |
Cevap: tek limonla limonata yaptım ,nasıl mı ? makbergülü erik suyun da harika görünüyor eline sağlık |
|
Alıntı:
Aynı usulle portakal suyu hazırlayablirsiniz; kıştan buzluğa portakal atın.. Bir portakalla mis gibi portakal suyunuz olsun.. İçine atacağınız limon tuzu rengini şahane yapacaktır. Yaza çok var elbette, ama portakal için kıştan hazırlık yapmanız gerekiyorewet000 |
Yazın bulunan meyvelerden de şimdi yapabiliyoruz.. En sağlıklısı bence ... Bizim buraların dağ erikleri çok güzel ..Yazın topladık buzluğa attık bir güzel .. Bende biraz dağ eriği biraz kızılcık birazda vişne koyup kaynatıyorum ..3 bir arada çok hoş bir tad oluyo ... Afiyetle... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Tariflerin hepsi çok güzel yaz , kış içilebilir |
SAAT: 01:55 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.