![]() |
YARDIMınızA İHTİYACIM VAR Sayın üyeler, aşağıdaki matkabın ucunu değiştirmem gerekiyor.Anlayan bir üye mutlaka vardır. Bir türlü çıkarmıyorum içindeki ucu. Vurmalı mı,Vidalı mı bilmem ev tipi bir matkap işte. Başlığı sağa sola oynatınca tırnaklar açılırdı. Bunda açamadım. Yardımcı olun lütfen. )) |
Sizden cevap gelene kadar işi askıya aldım.)) |
Başındaki plastik varya .. Önce matkapin tetiğini geriye al. Sonra avucunla matkabın önündeki plastik varya onu sıkıca tut. Matkap dönmesin kendiliğinden açılır |
Aynı ddiğiniz gibi yaptım. Geri alıp başlığı sıkıca tutup çalıştırdım ama tırnaklar açılmıyor bir türlü. Pas yapmış olabilirmi? |
Pasdan ziyade ayarı bozulmuş. Dişler atmış olabilir. Çok hızlımı calistiriyorsun kardeşim. Elinizde ki matkap amatör ev matkabı olup bunların ömrü kısadır. Bir iki kafasına vurun. Bir daha deneyin |
Alıntı:
Kayınpederimde kafasına vurma tavsiyesinde bulundu sağolsun.)) Bi de dişinle çek çıkar dedi.))Matkap elimdeyken şansını zorluyor bence.))) Tavsiyeleri bi alayım kafasına da vurıcam. Matkabın. ))) |
Alıntı:
Allah sizlere uzun ömürler versin gülümseyen000 Guldurdünüz beni.. Abi neyle vuracak kafasına belirtmemişsin .gülümseyen000gülümseyen000 Tv calismayinca vuruyoruz ,bazen makina çalışmayinca da vuruyoruz ..Demek sıra matkaba da geldi.. Çalıstimi mihrinaz bari..c*Asıl bu işede el attın ya helal olsun sana..cicekver |
Sonuç açıldı mı:)) Bunlar eski tv ler gibi kafasına vurunca yerine oturuyor. :)) |
Alıntı:
|
Bence derse odaklanalım:)) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Evet matkap ucu nasıl değişir? Bilgi olarak birisi paylaşsın gayet iyi olur.. |
Allah razı olsun kardeşim. Hayatın gerçekleri yaşamın devamı. |
Alıntı:
Bu arada bıraktım matkabı. Bi yeri paslı ama neresi bilemedim..Sahibine sorarım artık. Öğrenince dönerim size. Şimdilik by pas yapıp gördük işimizi.))) |
Bende resim atmayı beceremedim gene. Bölgemizde yaz okulu yapıyoruz. Yaz okulu etkinliğinde OKULU Denetlemeye etkinliğine eşlik ettik. Çocuklara satranç biraz öğrettik. Satrançta iddialıyım. Dileyen kardeşlerle onlyn oynayabiliriz bu arada. Okulun resmini atmayı beceremedim. Gene twitter dan atsam oradan buraya atarmisiniz. |
Sonuç ne oldu sayın yöneticim,,,, :) |
Alıntı:
Bak daha bisey sorma sukut bacım bende yazmıyim ,yoksa sıra bize gelecek pank/ |
Bazen takılıyor öyle makineler, İş yerinden bilirim bizim de işimiz de vardı hava makinesi bir de matkapla,,,, :) |
Alıntı:
Alıntı:
Elektrikli aletler inatlaşmaya gelmiyor Allah muhafaza :))) |
Alıntı:
Sende haklısın,, Bazen , çok komik gelen bir söz ,artık komik gelmediği gibi acı da verebiliyo sana.. Bazen ,düşünmeden yazdıgımız başkasının kalbini de kırabiliyo , Bâzen de sözlerinle yanlızlaşabiliyorsun ,, Ve bazen sadece diyorsun ki , Rabbim hiç bir gönlün kırılma sebebi eyleme beni .. Amin.. Yazma gereği duydum ,kırdıysam affola... |
Alıntı:
Valla söz konusu ene olunca hiç birşey normal olmuyor/cic/ek/ Her daim espriye, gülmeye gülümsetmeye açık. Duymamış okumamış olayım böyle bir mesajı.. Sen gibi duygusal olup herşeye duygulu bakınca çalışmayan matkaba bile üzülüp, incittiğini düşğnebiliyor demekki:)))) Siz yazdınız hem güldüm hem uyguladım..Çok inatlaştım ellerimi mahvetti. Te o kadar... Ebû Ömer hoca görmesin derse çağırır şimdi/cic/ek/ |
Kolay gelsin Mihrinaz, ustalara mı kızdın ?!:) Ben de kızınca kolları sivadigim olmuştur.! açamadiysan; çizgili kısmı sabit tutup kafasını çeviriyorsun içine ucunu yerlestirince , ters tarafa kafasını çeviriyorsun.spr/ |
Baş editörüm kolay gele ben hiç anlamaz bu işlerden bedia hocanın tavsiyesinide dene olmadı erbebına bırak askıya al en güzeli:))) |
Alıntı:
Ustalara kıza kıza öğrendik hocam.))) |
Alıntı:
Matkabı bozdum diye üstüme kalmasa iyi.))) |
Alıntı:
|
SAAT: 20:17 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.