![]() |
İstek Bölümü... S..a. Arkadaşlar Buradan ilahi ezgi marş Fon Neşid veya multimedya bazında isteklerinizi yazabilirsiniz. yalnız müsait oldukça elimden geldiğince cevaplamaya çalışacağım... Not: Sadece FuLL albüm ve özellikle yenı çıkan Albümün tamamı isteklere yazmayalım, belki tek eser falan çıktığı sıralar olur paylaşımı ama FuLL özellikle istemeyen sanatçılar var olmasın, izin verenlerden olabilir tabi.. Selametle.. |
Cevap: İstek Bölümü... alkış000Çok gzl bi sistem ..Allah razı olsun Abdülmelk abiden ve sizdn..evet000 ilk istk bnden gelsn : Ensar kardeşlerden Allah 'ım derim ilahisini mümknse istyrm .. RcA*ltfn52(: |
Cevap: İstek Bölümü... Alıntı:
Rabbim Cümkemizden Razı olsun inş.. Buradan bakabilirsiniz;) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: İstek Bölümü... oldu.. tşkkrler hafz kardş.. bu kdr hzlı olcğnızı thmn etmmiştim .. durmak yok yla devam (efem .)) ..şimdi Mustafa Cihattan "Zeydin gözleri" ni RİCA edeblr myim :) |
Cevap: İstek Bölümü... :)..Sitedeki tüm kıymetli dostlara gelsin (:c*c*c*c* |
Cevap: İstek Bölümü... Bune güzellik ALLAH razı olsun..Emeği geçen herkezden..Bu sayfayı açar açmaz ne çalıyosa duymamız mümkün olmuyo mu olabilir mi böyle bir durum sadece bir öneri :) |
Cevap: İstek Bölümü... ArO* çok güzel bir fikir evet000 ekrem düzgünoğlundan Ezeli Nur u istiyoırum ama öyle herkese armağan etmiyorum gülümseyen000 neyse şaka şaka tüm medineweblilere gelsin c* hepinizi çoook seviyorum (: |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Benim Bildiğim kadari ile o zor biraz, onun için biraz maliyet ve emek lazım, Tabi yöneticimiz daha iyi bilir;) |
Cevap: İstek Bölümü... sınav arefesinde nede güzel olmuş,emeği geçenlerden rabbim razı olsun grup dermandan ya ilahi parçasını istitorum lütfeeeenRcA*ltfn52 zeydin gözlerine bayılıyorum zaten ,ben bundan akşama burayı dinlerim artıkgülümseyen000 |
SAAT: 15:13 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.