![]() |
Modunuza Göre Olsun Evden çıkmayan istekleri bitmeyen evaldu iyal..😵*💫 Elinde telefon pikniğe mi gitsek, yürüyüşmü yapsak, market mi yapsak deyip akşama ne yapcan diyen koltuğa yapışık hiç şaşırtmayan zevc'ler... 🤨 Deniz, piknik hepsinin enkazının üstümüzden geçtiği, ütü çamaşır hiç bahsetmedim sayın. 🥴 Kısaca şu yoğun hafta sonunda modunu yukarı çekmek isteyenlere gelsin. GELSİN HAFTA SONU MODUNUZ afrn*🖐️ Ben Bu Cihana Sığmazamhyyyyy Başa sarıp sarıp dinleyin kimseyi duymayın.))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Bu parçayı dinledikden sonra kim tutar anneleri 💪 ev işini çabuk halletmenin yolunu bulduk sağolasın hocam :) |
Ev meydanında taarruz başlasın😂 çok iyialkış000 Başkanım MP3 eklenemiyomu siteye? Güzel olurdu:) İkindi modu akşam modu gece modu varmı ltfn52hyyyyy |
Alıntı:
Mp3 mp4 uzantılı dosyaları ekleyemiyoruz. Mp3 siterinden indirebilirsiniz çok alternatif var. İsterseniz drive dosyası olarak atabilirim. Modunu yolluyorum sana. İkindiden akşama tatlı bir yorgunluk günün hüznü ama bitmeyen telaşesi. Vakit akşama döndü biraz yavaşla ama tempoyu ve ritmini koru modun geliyor :) İKİNDİ ve AKŞAM MODUNUZ BUYURUN 😄 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Pazar Günüsü Keyif Moduna Alın izleyin dinleyin efenim [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Pazartesi modunuzu yolluyorum yorgunluk yılgınlık yok haftaya net ve sert bir giriş Allah'ın izniyle elhm [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Abla bunlar baya hareketli enerjisi yüksekhyyyyy Bunlar gün içinde insanı bu dedeler gibi yapar 😄 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
|
Alıntı:
Müziğin enerjisi herhalde gülümseyen000Baksana içinde hiç göbekli dede yok baya fit tutuyor demek.gülümseyen000 Başkanım sen bize at bu hareketli müziklerden bizimde kan yükselsinhyyyyy |
Eskiden sadece kışlar soğuktu. Şimdi insanlar soğuk, yürekler soğuk, O kadar soğuduk ki bir türlü ısınamıyoruz. Bahar gelmez oldu gönül yurdumuza. Suya toprağa havaya düşen cemre birazda zemheri çökmüş yüreklerimize düşse.... Cuma MODUMUZ 🖐️ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 21:58 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.