![]() |
Kötü kimse kalmamış herkes iyilik meleği olmuş bende dahil |
Alıntı:
|
Gün geldi takvim yapraklarında tarihte bugün bölümünde şöyle bi not yaziyo ==İsrail'in yok oluşu== |
Bir karavanımız var ve biz istediğimiz her yere gidiyoruz tıpkı hayal ettiğimiz gibi:) meğer ne özgürlük ve kafa tutmakmış ne işiniz var evinizde oturun diyenlere . Bayılırım kafa tutmaya zaten türkiyenin yarısını gezdik şimdiye kadar yeterki kafaya koy ertesi gün istediğin yerdesin :) |
Alıntı:
Adam karşıma geçti, ✓ hanımcım sana bişey dicem iznin varmı dedi? Arkadaşlar baya uygun fiyatlı umre ayarlamışlar ben de gideyimmi? +Bende geliyorum değilmi? dedi kadın :) ✓ Yok biz bu arkadaşlarla erkek erkeğe gitcez. Hanım Zeyna'ya döndü.))) masada tabağı, çatalı fırlattı. İlk defa sert ve net şekilde birşeyi yasakladı Ağzı-Açık000 +Sana bensiz umre, hac ancak ben öldükten sonra var. Ağzı-Açık000 Bensiz umre yapacakmış oldu canım. Bu hayalleri kaç kez birlikte kurduk uyuz.))) Benden hayal alın siz, benimki gelişine olsun, olunca hayalimdi demeyeyim hiç düşünmemiştim olsun bence:))) |
Eşi bırakıp ümre yapmak mı adamı oyarlar :))) Medineweb ailesi olarak hepimiz ümrede buluşmuşduk aman Allahım nasıl güzel geçdi tarifi mümkün değil Muhsin hocamın başkanlığı ile eşşiz bir ümre yaptık :) haccıda beraber yapmaya krar verdik. Sonrasında hacca gittik oda muhteşem geçdi . Öyle bir güç geldiki yorulmak bilmedik içimizde ne kdar agresiflik varsa hepsini dağıttık kâbeye kapanıp çocuk gibi ağlaya ağlaya dua ettik . Makamı ibrahimde namaz kıldık , hacer annemiz gibi hızlı adımlarla sefa merve arası koşarken ismailine nasıl umutla koşarak su aradığını Rabbim emretdi ise vardır bir hayr diye teslim oluşunu anlamaya çalışdık. :) |
SAAT: 19:32 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.