![]() |
Lütfen İçinizdekileri Buraya Atın İçine atma🚮 "İçin" kıymetli gelen geçen gönlünün kıyı köşelerine çöpünü atmasın 🚯 Kimseye çöplük muamelesi yapma❌ Ne kendini üzdür ne de; keşke söylemeseydim pişmanlığı yaşa... Lütfen İçinizdekileri Buraya Atın 🗑️🚮 Çiçek gibi olun/cic/ek//cic/ek//cic/ek/ İnsanı gördüklerinden ibaret sayma göremediklerinde ara. İçidir hakikatin resmi, dışı sadece bir manzara... Mevlânâ Kafası bi milyon, kalbi beşyüz milyon olmuş, mesaj yazmıyor alın yazısı sanki. Attım buraya🚮 |
Ahanda içimizdekilerden kurtul konusuhyyyyy çözüm merkesi medinehyyyyy Burası çöp kutusu gibi dimi aplm ne var ne yok serbest dimi Ağzı-Açık000 Şaha şaha Ağzı-Açık000 Evinde tertemiz sokakta pis ötesi insanlar pissiniz, şeref yoksunusunuz vatan hainisiniz. Ohhh duruma tiktoka atamazdim kimseyle muhatap olamamdymdm |
Güzel konu başlığı olmuş,hayırlı olsun mediweb'e 🌹 Yazalım, çizelim aramızda 🤭 Umrunda değilsin yalan dünya 🌏 Zorlukları aşarım hayelde olsa ❤❤ |
Sakin sakin editör canlar.)) Kartal korkutma beni. Ayarın olsun be mübarek) Sancılarınız, iç çatışmalarınız, içsel mücadelenizi dışarı atacağınız içsel motivasyon istasyonu.diyelim)) Güzel güzel içinizi dökün. Derdiniz dermanınız olsun, her döktüğünüz bir başkasının şifası olsun. Bilmediğimiz yerlerden şifalanmak duasıyla... |
Tşkler Emine hocam cicekver Çiçek gibi olacaksak dökelim gitsin )) Her şey üst üste geldiğinde, bir ayet düşer gönlüme, rahatlarım... "Allah hiç kimseyi, gücünün yetmediği bir şeyle yükümlü kılmaz." Bakara / 286 |
| SAAT: 06:06 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.