![]() |
Sakarya ünv ilitam öğrencileri ders çalışma bölümü selamun aleykum arkadaşlar ders notlarınızı burdan paylaşabilirsiniz |
Cevap: Sakarya ünv ilitam öğrencileri ders çalışma bölümü sakarya ilitam çıkmış soruları sitelerinden yapılan duyuru sebebiyle silinmiştir |
SAKARYA İLİTAM HAKKINDA GENEL BİLGİLER *Geçme notu:%10 + %10 ödev (her dersten 6 ders var dönemlik) %80 final (final de müfredat dışı soru gelmez fakat sorular seçicidir. Dipnotları dahi okumak gerekli..) *Ders geçme notunun % 20 si yarıyıl içinde yapılan ödev ve sınavlardan, %80 i yüzyüze yapılan dönem sonu sınavından oluşur. *Çan eğrisi bulunuyor. *Yaz okulu ve bütünleme sınavı yapılmaktadır.Yaz okulunda ders almak için dersin ff olmasına gerek yok yükseltmek içinde alınabilir.Toplam 10 kredilik ders alma şartı var daha fazla alınamaz.Üst dönemlerden ders alabilmek için ortalamanın belli bir düzeyin üzerinde olması gerekir. *Ödev hazırlama bulunuyor.Ödevlerde kopyala yapıştır yapmak düşük not alınmasına sebep olduğu için iyi bir yöntem değil, tez şeklinde direkt kitaplardan hazırlanmalı. *Kur'an-ı kerim de Yasin Nebe Mülk, Duha ve aşağısı, Bakara Al-i İmrandan da birkaç kısa ayet ezberleri var, bunlar finalde sözlü olarak hocalar tarafından dinleyip değerlendirilir (k. kerim ödevleri video şeklinde o da %10 etkiliyor final notunu) ayrıca kur'an-ı kerimde çan biraz yüksek oluyor. *Harç ücreti 813 tldir. *Kitap verilmiyor haftalık pdf çıktı alınıyor. *Yüzyüze eğitim zorunludur. |
Sakarya zor,odevler varmış..hic takılmayın..erol 71(songül)ablamızın şahane ozetleri var..sitemizdede mevcut..eklemelerimizde olacak..düsünenler icin büyük kolaylık ero71 özetlerievet000 |
sakarya ilitam yuzyuze egitim kac gun oluyor bılgisi olan var mı |
Alıntı:
|
Selamun Aleyküm Yüzyüze eğitim hafta içi 5 gün ama zorunlu değil Bütünleme geçen sene kaldırıldı. Kur'anı Kerim mülakatları yüzyüze eğitimi başladığı hafta yapılıyor. yani randevunuz finallerden öncede olabiliyor. pdf ler Özçıpa fotokopden temin edilebilir. Bu yıl bazı derslerin pdf si değişti. Tefsir ve Sistematik kelam. Osmanlı Türkçesinin de bazı üniteleri değişti. |
sakarya ilitamı kazanan arkadaşlara hayırlı olsun..bu bölüm üzerinden her türlü bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz..nazlı zehra,makbergülü bildiğim kazannlardan,diğer sakaryalılarıda bekleriz... erol 71 üyemizin özet çalışmaları,ilitam bölümümüzde kendi adıyla mevcuttur..başarılar diliyorum |
tesekkur ederiz :) |
Toplam 2 Eklenti bulunuyor. SAKARYA İLİTAM FİNAL DUYURUSU |
SAAT: 10:13 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.