"Rus salatası /medineweb mutfağı Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Malzemeler3 adet patates 2 adet havuç 1 su bardağı dondurulmuş bezelye 1 su bardağı mayonez 6 adet salatalık turşusu 1 tatlı kaşığı tuz 1/2 çay kaşığı karabiber Püf Noktası Mayonezi haşlanan sebzeler soğuduktan sonra salatanıza ekleyin.. MENÜ Yemek.com Kalorisiyle Sevin: Rus Salatası Tarifi17 Haziran 2014 Favorilerime Ekle Bu tarifi ne kadar beğendiniz?4,0 Yemek.com'u Instagram'da takip edin! Soğuk sandviçlerin olmazsa olmaz salatası olan Rus salatası, et yemeklerinin yanında servis edilebileceği gibi makarna ile harmanlanarak da tüketilebilir. Biraz kalorili bir salata kabul ediyoruz ancak bunun için vermiş olduğumuz servis önerisine bir göz atın. KAÇ KİŞİLİK 6 kişilik HAZIRLAMA SÜRESİ 35 dakika PİŞİRME SÜRESİ 35 dakika Malzemeler3 adet patates 2 adet havuç 1 su bardağı dondurulmuş bezelye 1 su bardağı mayonez 6 adet salatalık turşusu 1 tatlı kaşığı tuz 1/2 çay kaşığı karabiber Püf Noktası Mayonezi haşlanan sebzeler soğuduktan sonra salatanıza ekleyin. Nasıl Yapılır? Havuçların kabuklarını soyun ve küçük küpler halinde doğrayın. Dondurulmuş bezelyeler ile birlikte kaynar suda haşlayın. Patatesleri, ayrı bir tencerede kabuğunu soymadan yumuşayana kadar haşlayın. Ardından suyunu süzün ve soğuması için bekletin. Haşlanan patatesleri bezelye ve havuç küpleri ile uyumlu olacak şekilde doğrayın. Suyunu süzdüğünüz ve soğuyan doğranmış tüm sebzeleri salata kasesine aktarın. Salatalık turşularını minik minik doğrayın. Mayonezi, tuz ve karabiber ilavesiyle çırpın. Doğranmış turşuları ve mayonezi salata kasesine aktarıp, karıştırdıktan sonra salatanızı bekletmeden servis yapın.. Afiyet olsun.. |
SAAT: 14:28 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.