![]() |
Kahve Bahane, Muhabbet Şahane ☕ (Medineweb Ailesi) Selamün Aleyküm medineweb dostları... “Burası Medineweb ailesinin samimi sohbet köşesi… Çayını, kahveni al gel ☕ Kahve bahane dostluklar şahane diyelim bu sayfamızda da... Bir arkadaşımıza kahve ısmarlayalım istedim..umarım hoşunuza gider bu bölümde.. İlk ben ısmarlıyayım düssünceli000 Bugün ki kahvem yeni editimiz "Allahın kulu_"na gelsin...cicekver Afiyet olsun... |
hemende görüp geldim kahvenin kokusu buraya kadar geldi eline sağlık cnm lokumda benden olsun [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]mihrinaz hocam arapça kitabını yüklüyor sanırım bende ona ısmarlıyım [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Oo çayı kahvesi eksik olmayan bir forum.. Birde kitap alasim geldi yanina..Keyifli kahve kokulu bir konu olmuş..Hayirlı olsun forum dostlarina editim... Afiyet olsun Allahin kulu/cic/ek/ Kokusu çekti geldim/cic/ek/ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] mihrinaz hocam öyle güzel konuşuyorsun ki üstüne yazacak söz bulamıyor insan maşaALLAH sana su damlam yine bir hoşluk yapıp gönlümüzü aldın bu kahvede sana gelsin cnm [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Çok teşekkür ederim..cansınızcicekver |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bu kahve de çok yorgun ama dimdik ayakda yeni öğretmenimiz "mehmet akif2" ye gelsin.. Afiyet olsun.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bir kahvede can dedigime gelsin..Tatlı diliyle ,yumuşacık kalbiyle bizleri gölgesin de çekip çeviren başedittimize gelsin.. Dersleriyle başbaşa bir kahve de olsun hoş sefa Afiyet olsun.. |
Hiç hayır denirmi boyle guzel bir davete/cic/ek/ esT*Sizin zarifliginiz zerafetiniz efendim/cic/ek/ Telefonu birakıp kitap almaya gidiyorum o derece yaanii/cic/ek/ |
Toplam 2 Eklenti bulunuyor. Aramiza yeni katilan #SerkanKOSE ve #Bi kul uyelerimize gelsin keyifli pazar günü kahvesi)) Kahve bahane efendim..Hoşgeldiniz medineweb'e/cic/ek/ Afiyet olsun.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yeni uyelerimizle beraber bir kahvede Abdulmelik hocamiza ikram edelim.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hayirli pazarlar medineweb/cic/ek/ |
| SAAT: 19:59 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2026 DragonByte Technologies Ltd.