![]() |
Ne İttiriyorsun ZAMAN..Gidiyoruz İşte??? Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bir kere de trafiğe takılmaz mısın sen??)) Ah Zaman ittirip durma ..Gidiyoruz İşte.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
gidiyor işte zaman bize sormadan ,akıyor sular seller gibi Rabbimizin emrinde şu yazıyı yazarken bile kaç saniye geçti,:-) Rabbim bizlere verdiği zamanı hayırla yad etmemizi nasip etsin inşallah,, teşekkürler sayın yöneticim,, /cic/ek//cic/ek/ çiçek bile durmuyor,,:-):) |
Gidiyor zaman____// Ve biz hâlâ tekrarlıyoruz; Geceyi, Gündüzü, Henüzü.. |
Alıntı:
Benden 38 sene geçmiş yalnızspr/.Durması gereken zamanlarda hızla aktı...Hızlansa dediğim yerde çakılıp kaldı..Şimdide ittiriyor. )) Geçip giden zamanları bir yerlerde bulsam... Sonra üzülsem..Üzüldüğüme üzülsem... Amin mübarek amin...ArO* |
Alıntı:
zamanla anlıyor insan,ne yaman bu zaman hep alıyor götürüyor zaman kendisiyle bıraksa bizi zaman ne olur acep zamansız mı oluruz sayın yöneticim,,:-)/cic/ek//cic/ek/ |
Yaşımdan yorgun, yaşımdan telaşlıyım bugünlerde, Kaç yaşında oldum sahi? Saymadım, bilmiyorum... Erdem Beyazıt[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Aslında bütün hikaye bundan ibaret... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
[emoji188] [emoji188] [emoji188][emoji352][emoji353][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Hep bir yer değiştirme hayali Hep bir mekan değiştirme arzusu Hep bir başka yerlere gitme söz konusu bizler de Acaba daha mı huzurlu olurduk biz de bu gönül varken Ve bu dünyaya imtihan için gelmişken,,, |
Alıntı:
İçinde huzursuzluk, umutsuzluk taşıyan huzur götüremez gittiği yere.. Çoktandır gitmek istediğiniz yollar varsa, durmayın...uzun ince bir yol görünmeyden gidin sfhfgshsfhsgh Telaşlar bitmezc* |
Bir şarkıyı defalarca başa alıyorsan , Başa aldığın şarkı degil,bıraktığın hayellerdir... |
Alıntı:
|
"Gelirken nasıl karşılandığınız değil, giderken nasıl uğurlandığınız önemlidir” c* |
Yaşımdan yorgun, yaşımdan telaşlıyım bugünlerde! Kaç yaşındayım sahi saymadım, bilmiyorum! Belki kırklarımdayım belki otuzlarımda! Belki de doksan sene yuvarlandım bu dünyanın sırtında! Hiç bilmiyorum! Hayat taviz vermediği hızı ve kavgasıyla akıp gidiyor! - Erdem Beyazıt [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Şairin; "Ne ittiryorsun zaman" dediği yerden... |
Hep hani derler ya onca sene geçmiş hiç bir şey anlamadım,,,, Rabbim anlayacağımız zamanlar olsun geri kalan ömrüm/üz de inşallah,,,, |
Zaman; bekleyenler için çok yavaş, korkanlar için çok hızlı, yas tutanlar için çok uzun, neşelenenler için çok kısa, sevenler içinse sonsuzluktur.. Ancak kaybettikten sonra kafamıza “dank” eden üç şeye; *sağlığınıza *sevdiklerinize *zamanınızı neye ve kime harcadığınıza dikkat edin elinizden uçup gitmeden sevdiklerinizin değerini bilin... |
Bir dik duruşun Kaç yenilgi Kaç gözyaşı Kaç kalp ağrısı ettiğini bilemezsiniz Frida Kahlo |
ZAMANIN İTTİRDİĞİ RESİM İspanyol sanatçı Sergi Cadenas'ın Yaşlanmak adlı eseri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
İnsanı yaş büyütmez... Hataları Acıları Hisleri büyütür. Ve insanı iş yormaz, uğraş yormaz İnsanı insan yorar... |
Benim için sofrada neyin eksik olduğu önemli değil, sofrada kimin eksik olduğu önemli.... #akıpgiden #zaman #gidenler #eksilenler |
Bütün ayıplar bizde zamanı suçluyoruz. Bizden başka nesi var o bizim zamanımız Hicvediyoruz zamanı hâlbuki yok günahı Bir de o dile gelse dinlerdik binbir ahı Dindarlığımız bile bir gösteriş, hep riya Bize bakanları hep kandırırız bununla Bir kurt bile yemezken diğer kurdun leşini İnsanımız çiğ çiğ yer diğerinin etini Her birimiz kurt bizim koyun postuna bürünmüş Koyun sanıp gelenin bilmiş ol işi bitmiş (İmam-ı Şafi -Divanu’ş-Şafi, Beyrut, 1971, 82)] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Herşeyi "zamana bırakalım" da....Peki ne kadar zaman kaldı?... Zamanın görünmez bir mezarlık olduğunu unutuyoruz sürekli.... |
Meğer bütün bu yolculuk kendimden kendime imiş.... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Lâyemut değilsin, başıboş değilsin, bir vazifen var. Gururu bırak, seni Yaratanı düşün, kabre gideceğini bil, öyle hazırlan. |
Kendi içine giden o uzun yolculuğa Ne zaman başlayacaksın? |
Aslında hayatın en güzel anı ,her şeyden vazgeçtiğinde,seni hayata bağlayan ,birinin olduğunu düşündüğün andır... |
Ne zaman okunduğunu bilmediğiniz ama titizlikle okunmuş, hasar, çizik, iz, yırtık dahi olmayan sahibinden hediye severek okuduğunuz bir kitabın arasından şöyle bir geçmiş çıkar alıır götürür... El ve göz,emek,fikir değmiş, birilerinden iz taşıyan kitaplar, gizem avcılığı gibi gelir mesela... Sayfalarından ne çıkacak? Burayı bir çocuk karalamış. Buraya yağ damlamış . Saman, küf kokuyor uzun zaman açılmamış, ayraç burda bırakılmış enteresan, bu sayfa kıvrılmış gibi gibi [emoji4] Kıvrılan sayfa ince titiz okunur. Kenarlara iliştirilen notlar aman Allah'ım Karun hazinesidir...Ne çok şey söyler her bir ayrıntı. Nadir de olsa böyle değerli parçalar çıkar, Mısır hazineleri hiç kalır yanında[emoji4] 2005 e ışınlanma. Nerdeydim ne haldeydim saat kaçmış imsak ezan güneş kaçtaymış. Günün hadisi neymiş. Tarihte ne olmuş... Takvimden kopmuş kitap arasına savrulmuş bir daha geri gelmeyecek gün ,ay, saat, yıllara şahitlik eden 24 Şubat 2005... Vakit gece yarısı...Zaman her yerden ittiriyor...Zaman durmaksızın akıp giderken, bu takvim yaprağını usulca yerine koymalı... Dua ile...[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
"Kırk sekiz... kırk dokuz....elli... Aşkolsun Haşim, hani ağır ağır çıkacaktık bu merdivenlerden " |
İnsan geriye bakıyor Nasıl geçmiş gitmiş yıllar, saymaya başlayorsun 27,28,30 36.. 40..45.. diye ya nasıl geçtim o yılların arasından Ne katmış olabilirim ne var anlarımda anılacak kadar İnanılmaz gibi geliyor insana o yıllar nasıl akıp gitmiş yaşadın ama yaşamamış gibi,,,, Ne kadar çabuk ittirdin zaman bizleri ilerki yaşlara oysa yaşanacak hayaller vardı,,, Sahi kaç kişi hayallerine kavuşmuş oluyor bu hayatta,,, |
SAAT: 10:40 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.