![]() |
İyiki Gökyüzü Var İyiki GÖKYÜZÜ hiçbir cüzdana sığmıyor... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İyiki ferahlamak için yüzümüzü çevirecek GÖKYÜZÜ var..İçine çektikçe bitecek, baktıkça tükenecek, aprtmanlarin boyları değecek diye korkuyorum.. İyiki dokunamiyoruz.. Neye dokunsak yok ediyoruz çünki... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
"İyi ki Gökyüzüne basamiyor ayaklarımız" İyi ki.... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. iyiki gökyüzünün yansıması var , ayna olup sana geri dönüşü var .. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Yüreğinize sağlık. Ne zaman bunalirsniz, ruhunuz sıkılıra başınızı göğe çevirin. Muhteşem bir ferahlık ve huzur GÖKYÜZÜ. Size bir parça gökyüzü hediye edeyim istedim[emoji4] Resimler [emoji117]medinewebindir[emoji118][emoji177][emoji179][emoji6] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yok öyle umutları yitirip karanlıkta savrulmak. UNUTMA; aynı GÖKYÜZÜ altında, bir direniştir yaşamak.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Güzel çekim yapıyorsun başkanımewet000 Google fotoları kadar güzel. Işığı güzel ayarlamıssin brawo👏👏 Binalar arasinda o kadar sıkıştikki aklıma bile gelmiyor gökyüzü. Yağacak mı güneşli mi kapalı mı açık mı? Bu kadar. Fotolarin ferahlığı içime vurdu. Belki ondan bu kadar umutsuzum umutsuzuz ne dersin? Resim çekmeyi hiç sevmem. Bende denicem ewet000 seninki kadar güzel olmasını beklemiyorum tabi ama denicem✊ |
Eh biraz becerdiğim söylenebilir.) Elinizdeki telefonlarla birbirinden güzel resimler çekiliyor. Bekleriz güzel çekimler. Resimlerde hiçbir filtre yok. Sadece medineweb yazısı ekledim. Gökyüzü bütün gòzalıcıliğiyla sizin[emoji106] |
Başkanım hakkaten elimizde tv ekranı kadar telefon var fotoğraf çekmekten acizim. İlgi duymakla alakalı galiba:) Bu aksam harika dolunay resimleri dolaşıyor sosyal medyada. Nefis. Çekecem ama hadi bakalım |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
The magic hour[emoji94][emoji94][emoji92][emoji92] Bu fotoğrafa [emoji171][emoji170] bırakıyorum [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 03:34 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.