![]() |
MedineWeb Forum Motto |
Muhatabı olmadığınız imtihanın kazananı saymayın kendinizi:)Hayatın en iyi mottosu :) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Forumcular bugünün Mottosu [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
Aklınız bahar olsunki fikriniz çiçek açsın[emoji254] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
#boykotet #yaz #çiz #anlat #vazgecme #forummotto #refahOnfire #firepalestine [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Taraf değilim Gazze'nin ta kendisiyim🇵🇸 |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. "Her söylenen sözün kalbe girmesine yol vermeyiniz" Munazarat/ Bediüzzaman Said Nursi Akıl cebine koyduklarında seçici olmalı. Müslüman ehli tetkik ve tahkik olmalıdır. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. 📌 |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sen, "ben başardım" dersin oysa durum çok başkadır... İman ve salih amel görünmez bir el gibi sana uzanır. "... Başarılı olmam Allah’ın yardımına bağlıdır. Ben O’na güvenip dayanırım.” (Hud, 88) |
SAAT: 19:14 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.