![]() |
RE: Protesto Ediyorum .. :) Replerimi vermeyenleri protesto ediyorum [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
RE: Protesto Ediyorum .. :) Forumda kimse yok muuuu SESSİZ kalabalıkları ses biz olmadığımız için protesto ediyorum |
RE: Protesto Ediyorum .. :) ben varım bugün 2 ,kere girdim kişiler vardı ama ses yok tu neden proteto ediyorum |
RE: Protesto Ediyorum .. :) Mevdudi'ye dil uzatan *********** protesto ediyorum.Şevki eygileri. |
RE: Protesto Ediyorum .. :) Forumda birşeylerin hep farklı taraflara çekilmek istenmesini protesto ediyorum............... |
RE: Protesto Ediyorum .. :) ablacım takma kimseyi kafanaa :) durmak yok yola devam inşaAllah... :) bende sana destek vermeyenleri protesto ediyorum.. :) sizleri seviyorum Allah içinnnn :) |
RE: Protesto Ediyorum .. :) Alıntı:
Önemli degil benim için zaten kısa ziyaretçilerdenim takmıyorum boş ver.... |
RE: Protesto Ediyorum .. :) başörtünden başka bişi zaten takma güzel kafana ablacım :) selam ilee |
|
sopanı göstermişsin söylemem,gülümseyen000 gerçi şimdi seni protesto edeyim, yukarıdaki yazıyı ben bile unuttum niye bu kadar geç cevap veriyosun protesto ediyorum seni.. |
SAAT: 20:16 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.