![]() |
Namazı Yaşayanlar (Said Demirtaş) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Üstadımız, namazı çok huşu içinde kılardı. Sûreleri okurken tane tane okurdu. Namaza dururken, tam huzuravardığında, niyet ederken, `Allahü Ekber` dediği zaman, bizlerarkasında korkardık. Mübalağa olmasın, ahşap bina sarsılırdı."Üstadımız namaz vaktinde çok dikkat ederdi. Namazı vaktinde kılardı.Meselâ, Isparta`dan çıktığımızda, Emirdağ`a beş dakika sonra varacakolsak bile, Üstadımız saate bakar, kış, fırtına olsa beklemez, hemennamazı vaktinde kılardı. Kırlarda olsun, yolculukta olsun, namazıvaktin evvelinde kılardı. Yazar: Said Demirtaş Sayfa Sayısı: 144 |
Cvp: Namazı Yaşayanlar (Said Demirtaş) Allah sen de razı olsun gerçekten çok harika bir kitap mutlaka okunmalı diye düşünüyorum +rep |
Cvp: Namazı Yaşayanlar (Said Demirtaş) Alıntı:
Bu kitap mükemmel bir kitap. |
Cvp: Namazı Yaşayanlar (Said Demirtaş) Allah Razı Olsun Kardeşim GÜZEL Esere Benziyo .. |
Cvp: Namazı Yaşayanlar (Said Demirtaş) tavsiye için teşekkürler. |
Cvp: Namazı Yaşayanlar (Said Demirtaş) Ben de okudum bu kitabı hazreti peygamberin sahabenin evliyaların ve normal olan insanların nasıl namaz kıldıklarını anlatıyor ısrarla tavsiye ediyorum... |
Cvp: Namazı Yaşayanlar (Said Demirtaş) namazı yaşayanların hikayesini anlatıyo galibaa teyzemde vardı ama daha elimdekileri bitiremedimm |
Cevap: Namazı Yaşayanlar (Said Demirtaş) okudum tavsiye ederim çok güzel bir kitap... |
SAAT: 21:21 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.