![]() |
Kabe'de Tavaf Sırasında Fenerbahçe Muhabbeti Kabe'de Tavaf Sırasında Fenerbahçe Muhabbeti Şike süreci sonrası başkan Aziz Yıldırım ile başlayan ve sonrasında taraftara kadar giden “Darağacında olsak da son sözümüz F.Bahçe” sözü Kabe’de hayata geçti... Dini görevi yetire getirmek için Mekke’ye giden 5 Fenerbahçe taraftarı tavaf sırasında Süper Lig hakemi Kuddusi Müftüoğlu’nu gördü. Müftüoğlu’nun yanına yaklaşan Sarı-Lacivertliler “Hocam biz Fenerbahçeliyiz. Bizim maçlarda canımızı yakıyorsun, bizi zor durumda bırakıyorsun. Lütfen daha adil bir yönetim göster” şeklinde konuştu. İlk etapta bu tepkiye şaşırıp kalan ancak taraftarın güleryüzlü yaklaşımı nedeniyle sakinleşen Müftüoğlu tavafta olduğu için herhangi bir yanıt vermedi. Müftüoğlu ve taraftarların tavaf sonrası sohbet ettiği öğrenildi. ‘HOŞGÖRÜ İLE YAKLAŞTIM’ Olayı doğrulayan Müftüoğlu, “Dini vecibelerimi yerine getirmek için Umre’ye gittim. Tavaf sırasında taraftarlardan bu sözleri duydum. Sonra da kendileri ile gayet güzel ve medeni bir şekilde muhabbet ettim. Rahatsız edici bir davranış görmedim. Bana bu tür ilginç yaklaşımlar çok oluyor. Genelde de Fenerbahçe taraftarlarından oluyor. Ama bu kez Tavaf sırasında yaşadım. Bunlara hoşgörü ile yaklaşmak gerekiyor. Ben de öyle yapıyorum” dedi. Haber Siteleri ------------------------- Futbol fanatizmin nasıl din haline getirildiğinin göstergesi olan bu olay, Allah'ın evinde bile insanların şirk unsurlarından vazgeçemediğini gösteriyor. Umre veya Hac artık insanları değiştirmiyor, dönüştürmüyor, turistik bir ziyaret haline geliyor. |
Cevap: Kabe'de Tavaf Sırasında Fenerbahçe Muhabbeti inanamıyorum bu insanlara...orda beytullah o ihtişamıyla dururken insanın aklına futbol gelmesi ne kadar vahim bir durum futbol + şike !!! |
Cevap: Kabe'de Tavaf Sırasında Fenerbahçe Muhabbeti yok artık daha neler....sopa000 |
Cevap: Kabe'de Tavaf Sırasında Fenerbahçe Muhabbeti çogu insan oraya gitmenin kıymetini bilemiyor kıymetini bilemiyene yazık gelinini söyleyenler,siyasetten bahseden ler falanca markanın telefonu ucuz diyenler, islamı yasaklayana dua edenler,eşlerine bağıran erkekler ve imama uymayıp köşede tek namaz kılan teyzeler ,namaz vakti oyuncakçı ve battaniyeci termosçu arayan teyzeler , otel haremin avlusunun bitiminde olmasına rağmen namaza gitmeden lobide oturanlar, dönüş yolunda sigara içen erkekler edep yahuuuuu yanmadan gidilirse |
Futbol fanatizmin nasıl din haline getirildiğinin göstergesi olan bu olay, Allah'ın evinde bile insanların şirk unsurlarından vazgeçemediğini gösteriyor. Umre veya Hac artık insanları değiştirmiyor, dönüştürmüyor, turistik bir ziyaret haline geliyor.... Geldi.... Kâbe imamlarinin kumar masası görüntüleri, Suudi hükümetinin Kabeyi rant kapısı görmesi ve Hac fiyatlarinin az 15 bin TL den başlaması gerçekten zengin olmalısınız yani. Gidenlerin bitsede dönsem telaşlari. Gün aşırı telefonlasıp rapor etme durumları Bolca gösteriş serpilmiş hac ibadetlerimizi Allah kabul etsin.Sahi edermi dersiniz... Ebû Cehilin Kureyşi capcanlı dipdiri. Hz.Muhammed'in Kureyşi'ni kaybettik. Beyte kulluk etmekten vazgeçip, Beytin Rabbine dönüp O'na kulluk ettiğimizde, bizde Kureyşimizi elbet bulacağız... بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّح۪يمِ لِا۪يلَافِ قُرَيْشٍۙ ﴿١﴾ ا۪يلَافِهِمْ رِحْلَةَ الشِّتَٓاءِ وَالصَّيْفِۚ ﴿٢﴾ فَلْيَعْبُدُوا رَبَّ هٰذَا الْبَيْتِۙ ﴿٣﴾ اَلَّذ۪ٓي اَطْعَمَهُمْ مِنْ جُوعٍ وَاٰمَنَهُمْ مِنْ خَوْفٍ |
SAAT: 02:33 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.