![]() |
Bir Baba Aileyi Geçindiriyor Günümüzde işsizlik oranınnın artmasının sebebi kendi kanatimce kadınlarında her sektörde çalışmasıdır. Ben kadınların çalışmasına karşı değlim öncelikle bunu belirteyim :) Ancak gerçek şudur ki bir kadın kazandığı parayı abuk sabuk şeylere harcıyor makyajmıs kotmuş etekmiş derken paranın suyu çekiliyor :( Evet bir erkekde aynı maaşı alıyor 5 kişinin 3 kişinin kısaca bir ailenin karnını doyuruyor çocuklarına Allah ın iznyle bir gelecek hazrlıyor. Kadın nüfüsun oranı günümzde erkekden fazla oluşunuda hesaba katarsak erkek vatandaşlarımızın işsizliği neticesinde bir aile sefalete düşüyor sonra hırsızlar artıyor d,lenciler çoğalıyor bir ülkede suç oranının artmasına sebebiyet oluyor buda sağlıklı bireylrin oluşmasına engel oluyor. gördünüzmü nasılda bir ülkeyi etkiledi :(düşünceli000 dşünüyorumda bir kadının beyi çalışıyorsa o neden çalışıyor insan işte doymuyor parayada doymuyor yemeyede Allah bizleri hidayet etsin |
Cevap: Bir Baba Aileyi Geçindiriyor Bu forumdaki antikadın psikolojisini anlamadım gitti Bırakın yahu çalışsın |
Cevap: Bir Baba Aileyi Geçindiriyor çalşmasına karşı olmadığımı söyledim bide antikadın felanda dğlm sadece çevremde gördüğümü söyledim çalşmasına karşı dğlm tekrardan belrteyim lakin bnm bir öğrtmenm vardı makyajdan süsten püsten bütün maaşını bitirirdi bir de arkdaşım vardı babası ünivrsitli olmasına rağmen ataması gelmemişti arkdaşmn aç gldiğini bilrm okula olan bu antikadlıkla alaksı yok bir kadın vardır çalışan düzgünce açları doyurur birde anlattığım tipte kadın vardır parasını boşa akıtan bnm yukardaki yazımda bu parasına boşa harcayanlar içinde neden üstünüze alındız anlmadım ????? |
Cevap: Bir Baba Aileyi Geçindiriyor Bunda anlamadık ne var ki bazı kadınlar duygularıyla alış veriş yapıp harcamalarını sürdürürler.Erkekler ise üzerindeki sorumluluklarına göre yaparlar. |
Cevap: Bir Baba Aileyi Geçindiriyor Alıntı:
|
Cevap: Bir Baba Aileyi Geçindiriyor Üzerime alınmadım kesinlikle... Evine ekmek getiren kadın dda var erkek de... Makyaja para yatıran kadın da var Kumara.içkiye yatıran erkek de... Göreceli bir kavram.Bazı sektörlerde kadının çalışması işime geliyor açıkçası özellikle sağlık sektöründe.... |
Cevap: Bir Baba Aileyi Geçindiriyor zaten mesela şeraita göre yönetilen ülkelerde sağlık söktöründe brsürü kadın doktorlar var |
Cevap: Bir Baba Aileyi Geçindiriyor [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mahru kardeşim asıl sorun Kadınların çalışmasında değil Mülkü tekellerine alanlardır infak zekat ve benzeri kavramları uygulamayan yığdıkça yığan Müslümanlardadır. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Şu verdiğim iki yazıyı rica etsem okursanız ne demek istediğimi anlarsınız İnş. |
Cevap: Bir Baba Aileyi Geçindiriyor Alıntı:
|
| SAAT: 20:08 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.