![]()  |  

Cevap: La Diyorum We Protesto Ediyorum!!!  Komşusu açken tok yatanı ,lafa geldiğinde mangalda kül bırakmayan,hayatı ve söylemleri birbirleri ile zıtlaşanları ...  PROTESTO EDİYORUM!  |  

Cevap: La Diyorum We Protesto Ediyorum!!!  Müslümanım diyerek yaşayan ama mümin kardeşi için kafirlerin ürünlerinden dahi vazgeçemeyenleri.. PROTESTO EDİYORUM!  |  

Cevap: La Diyorum We Protesto Ediyorum!!!  Alıntı:  
  |  

Cevap: La Diyorum We Protesto Ediyorum!!!  Yahudiler,  bir  savaşta  yasak  olan  ne  varsa  hepsini  yaptı.  Kullanılması  yasak  silahlarla  saldırdı,  sivilleri  bombaladı,  bebekleri  bile  katletti.  Bu  olanları  sadece  seyreden  Dünyayı    PROTESTO  EDİYORUM !!!   |  

Cevap: La Diyorum We Protesto Ediyorum!!!  Müslümanım diyerek yaşayan ama mümin kardeşi için kafirlerin ürünlerinden dahi vazgeçemeyenleri.. PROTESTO EDİYORUM!  |  

Cevap: La Diyorum We Protesto Ediyorum!!!  Bir Gazzeli şöyle demiş:  Biz günde 6 vakit namaz kılıyoruz artık. Sabah, Öğle, İkindi, Akşam, Yatsı ve Cenaze... Canımız yanıyor ya Rabb, elimiz yetişmiyor, fakat Sen varsın! Her musibetin arkasında görünen Rahmet tecellini bekliyoruz! Ne olur bu ümmeti birleştir zulme karşı! Artık akmasın Müslüman kanı!  |  

Cevap: La Diyorum We Protesto Ediyorum!!!  Kendi dünya çıkarları için ,kendi ırkın üstünlüğü ugruna islamdanım diyip ümmetin fertlerine ırkcılık tohumu ekenleri . PROTESTO EDİYORUM!  |  

Cevap: La Diyorum We Protesto Ediyorum!!!  Filistin davasında sessiz Flim cevirenleri.. PROTESTO EDİYORUM!  |  

Cevap: La Diyorum We Protesto Ediyorum!!!  filistini izleyip üzülenlerin ah vah edenlerin Yahudi mallarını kullanmasını protesto ediyorum   |  

Cevap: La Diyorum We Protesto Ediyorum!!!  İslamı  terör  olarak  görenleri,  Peygamber  Efendimiz  (sav)'in  karikatürünü  çizerek  saygısızlık  yapan   bir  dergide  yayınlayarak , müslümanların inançlarını    önemsenmeyen    FRANSA'YI  ve  onun  gibileri  PROTESTO  EDİYORUM.   Allah'ü  Teala  sizleri  bildiği  gibi  yapsın...   |  
| SAAT: 06:02 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.