![]() |
Cevap: La Diyorum We Protesto Ediyorum!!! Komşusu açken tok yatanı ,lafa geldiğinde mangalda kül bırakmayan,hayatı ve söylemleri birbirleri ile zıtlaşanları ... PROTESTO EDİYORUM! |
Cevap: La Diyorum We Protesto Ediyorum!!! Müslümanım diyerek yaşayan ama mümin kardeşi için kafirlerin ürünlerinden dahi vazgeçemeyenleri.. PROTESTO EDİYORUM! |
Cevap: La Diyorum We Protesto Ediyorum!!! Alıntı:
|
Cevap: La Diyorum We Protesto Ediyorum!!! Yahudiler, bir savaşta yasak olan ne varsa hepsini yaptı. Kullanılması yasak silahlarla saldırdı, sivilleri bombaladı, bebekleri bile katletti. Bu olanları sadece seyreden Dünyayı PROTESTO EDİYORUM !!! |
Cevap: La Diyorum We Protesto Ediyorum!!! Müslümanım diyerek yaşayan ama mümin kardeşi için kafirlerin ürünlerinden dahi vazgeçemeyenleri.. PROTESTO EDİYORUM! |
Cevap: La Diyorum We Protesto Ediyorum!!! Bir Gazzeli şöyle demiş: Biz günde 6 vakit namaz kılıyoruz artık. Sabah, Öğle, İkindi, Akşam, Yatsı ve Cenaze... Canımız yanıyor ya Rabb, elimiz yetişmiyor, fakat Sen varsın! Her musibetin arkasında görünen Rahmet tecellini bekliyoruz! Ne olur bu ümmeti birleştir zulme karşı! Artık akmasın Müslüman kanı! |
Cevap: La Diyorum We Protesto Ediyorum!!! Kendi dünya çıkarları için ,kendi ırkın üstünlüğü ugruna islamdanım diyip ümmetin fertlerine ırkcılık tohumu ekenleri . PROTESTO EDİYORUM! |
Cevap: La Diyorum We Protesto Ediyorum!!! Filistin davasında sessiz Flim cevirenleri.. PROTESTO EDİYORUM! |
Cevap: La Diyorum We Protesto Ediyorum!!! filistini izleyip üzülenlerin ah vah edenlerin Yahudi mallarını kullanmasını protesto ediyorum |
Cevap: La Diyorum We Protesto Ediyorum!!! İslamı terör olarak görenleri, Peygamber Efendimiz (sav)'in karikatürünü çizerek saygısızlık yapan bir dergide yayınlayarak , müslümanların inançlarını önemsenmeyen FRANSA'YI ve onun gibileri PROTESTO EDİYORUM. Allah'ü Teala sizleri bildiği gibi yapsın... |
SAAT: 11:02 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.