![]() |
Cevap: Deşifre... Burda seyhime hakaret etdiği icin banada dogal olarak karsılık vermek düşmüştür.. Sizler onların tırnagı olamassınız..Çok sey derdimde Tek şey yeter Zalimler icin yasasın cehennem.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Deşifre... Alıntı:
YA RABBİ! ''KAHHAR'' ismi şerifinle onları kahreyle.... bütün güçlerini bitir her türlü soylarını kurut cehennemde ve yeryüzünde onlara azap üstüne azap ver... AMİN. Bir kötülük gördüğünüzde onu önce elinizle durdurun... Eğerki gücünüz yetmiyorsa yapmayın deyin... Dahaki birşey yapamıyorsanız o kötülüğü beğenmeyin, içinizden nefret edin... (Hadisi şerif) |
Cevap: Deşifre... O pis ayaklarin kopmasi yakindir Eceli gelen kopekler |
Allah bildiği gibi yapsın, fethullah gülen örgütünü yıllarca yanlış tanımışız. |
Not ;Yazdığınız kelimeyi düzenledim.... |
böylelerine az bile o kelime ile yazdığım beddua hakediyorlar bunların ne olduğunu herkes biliyor. Allah, zalimleri lânetlemiştir: "İyi bilin ki Allahın lâneti zalimlerin üzerinedir" (Hûd 11/18)... bunun islamiyeti bitirmekle ne alakası var ablacım selametle. not ; fethullah gülen örgütünün hristiyanlara islamiyetle ilgili neler söylediklerini araştırın siz daha çok beddua edersiniz. |
Düşüncelerinizi belirtmek tabii hakkınız o kelimeyi kullanmamak şartıyla.... |
Cevap: Deşifre... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Altına yazılan bir yorum : Korkma Biz domuz kesmiyoruz :))) |
Cevap: Deşifre... Bizim isyerinde hanim aga Kasabin onunden gecerken bile agzim sulaniyo Diyo:) Birde kurbana karsi oruca karsi ortunmeye karsi Ben sevap baska yollardan islerim diyo Bu farz allahin emri Yapilmasi bizzat kuranda yazmis dedim afalladi |
Bunlar kafirlerden daha aşağı.. |
SAAT: 19:38 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.