![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Unutmadan ekleyim mesela şu an misafirim var. Uykusuzlukdan muzdarip ve çok atarlı hızını kesmek için ona papatyalı çay yaptım mesela yanındada şeftalili kek :) |
Alıntı:
Buraya kadar tamam da şeftali li kek ilk duydum .Müsait olunca paylaşirmısın toprağım cicekver |
Alıntı:
|
Alıntı:
Görünümü cok güzel .Tadı sende tabiki ben tadmadım gülümseyen000 Yinede ekliyelim pasta bölümümüze /cic/ek/ |
Alıntı:
Bana uyar değişik aromatik tatlar.bi dilimde kek alayım😅 Çayı keki alıp dışarı çıkarım hiç rahatsız etmem söz😅 Hiçbi yerdende geri kalmıyon diceniz şimdi 😅 |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Lezzet dersen senin elin lezzetlidir eminim . Yiyenlere şifa olsun...(: |
Selam aleykm medinewebdaşlarım.Nasılsınız? Bu aralar hacamata merak saldım. Bilgi değilde tecrübe aktarmanızı istesem sizden. Esma abla bu konuda tecrübelisin. Cesarete ihtiyacım var. Tam karar vermiştim. Tam kesinlikle yaptırmalıyım demişken beyefendi yaptırdı sırtına. Sırtını görünce inanamadım. Çizikler, morluklar. Gerçekten abartmıyorum fena oldum:)Zaten zor karar vermiştim vazgeçtim. İşkence bu yahu.Kadınlarınki farklı mı oluyor? Su damlasıyla benim ikna olmamız şart bu konuda:)))) Esmanur, dua dilencisi konuya bekleniyorusnuz c* |
SAAT: 21:11 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.